Bράβευση του πρωτοετή φοιτητή Δημήτρη Καρακώστα που έχασε και τους 2 γονείς του από κορωνοίό


 

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση, από σύσσωμη τη Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του πρωτοετή φοιτητή Δημήτρη Καρακώστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των «Βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.

Ο Δημήτρης Καρακώστας, παρά την τραγική απώλεια και των δύο γονέων του από κορονοϊό, παρέμεινε προσηλωμένος στον στόχο του και πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Καρακώστα το Ε.Ε.Α. τιμά όλους εκείνους που παρά τις αντιξοότητες της ζωής συνεχίζουν και αγωνίζονται προκειμένου να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που μου έκανε τη μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ σήμερα και να βραβευθώ μαζί με τόσους άλλους ξεχωριστούς ανθρώπους, που έδωσαν κι αυτοί έναν αγώνα, διαφορετικό από τον δικό μου, αλλά όλοι αντιμετώπισαν πάρα πολλές δυσκολίες αυτόν τον καιρό. Χαίρομαι που μπορώ κι εγώ κάπως να εκπροσωπήσω όσους πέρασαν δύσκολα αυτόν τον καιρό και τελικά ελπίζω να πήραν το καλύτερο αποτέλεσμα που άξιζε σε όλους μας», ανέφερε ο φοιτητής παραλαμβάνοντας το ειδικό τιμητικό βραβείο, καθώς και χρηματική ενίσχυση.

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ