Α21 - ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ



Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι η πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – θα κλείσει προσωρινά την 12η Μαρτίου και ώρα 18.00, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της πληρωμής της 1ης Δόσης 2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί την 31-3-2021, τελευταία ημέρα του μήνα ως είθισται άλλωστε.

Καλούνται επομένως όσοι δεν έχουν υποβάλλει ή δεν έχουν οριστικοποιήσει την αίτησή τους θα πρέπει να το πράξουν άμεσα ώστε να τους χορηγηθεί το επίδομα Παιδιού.

Για να χορηγηθεί το επίδομα Α21, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

`Οσοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το Επίδομα Παιδιού μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ εδώ.

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ: Εκδίωξη τουρκικών αλιευτικών από το περιπολικό πλοίο ΛΣ910 της Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ 2.200 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

"Οι φοροφυγάδες θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τους φόρους"

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: "Ελάχιστα νέα χρήματα φτάνουν στη χώρα μας."

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΛΙΕΣ

Τροχαίο για την ελληνική αποστολή στην Λιβύη - 4 τραυματίες

Νίκος Παππάς: Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ