Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βαλσαμοαλοιφές Κεριού με Βιολογικό Ελαιόλαδο Esthique Ο ισχυρός σύμμαχος της ομορφιάς!


esthique natural cosmetics φυσικά καλλυντικά βαλσαμοαλοιφές κηραλοιφές

Γειά σας Glamorous,

Άψογα χαρακτηριστικά, αρυτίδωτα πρόσωπα, μεγάλη απώλεια κιλών και άλλες υπερβολές, που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο μέσα από την εικόνα της τέλειας γυναίκας των διαφημίσεων, μπαίνουν κάτω από το φακό της αμφισβήτησης. H υγιής και περιποιημένη γυναίκα είναι στην επικαιρότητα και πλέον μοιάζει πολύ περισσότερο με τις καθημερινές γυναίκες.



Είναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την εικόνα μιας τέλειας ύπαρξης (η οποία, εξάλλου, δεν είναι και πραγματική). Κάθε γυναίκα όμως, μπορεί να κάνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή της, όχι για να μοιάσει σε κάποιαν άλλη, αλλά για να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Εξάλλου δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές για να δείχνετε πιο όμορφες. Αρκεί να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ και να επιλέξετε φυσικά καλλυντικά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, αποφεύγοντας τα περιττά χημικά πρόσθετα, τα parabens και πολλά άλλα.

Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους.

Μια διαχρονική συνταγή ομορφιάς που ξανακερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις μας είναι οι βαλσαμοαλοιφές και οι «μαγικές» ιδιότητες τους .

Ο συνδυασμός από φυσικά συστατικά, είναι ιδανικός για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την ανάπλαση του δέρματος, αφού περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάνει θαύματα στην ξηροδερμία, τις σκασμένες φτέρνες, τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα χείλη.

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθά η εταιρία Esthique Natural Cosmetics που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Γνωρίζουνε ότι η φύση έχει τα "βιολογικά μυστικά" της, που απλόχερα τους προσφέρει .Στην πορεία παραγωγής αυτών των προϊόντων, τους προέκυψε ένας άριστος συνδυασμός της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία, ενώ η «συλλογή» όλων αυτών των μικρών «μυστικών» που απαιτούνται για την τελειοποίησή τους αποτέλεσε για αυτούς ενα "φόρο τιμής" στο δέντρο της ελιάς.

Στους βιολογικούς ελαιώνες τους, εδώ και πολλά χρόνια, με έρευνα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία "αποστάξανε" όλα αυτά τα φυσικά συστατικά και τα "κλείσανε ερμητικά" στις κατάλληλες συσκευασίες, καθιστώντας τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα. Τα προϊόντα ομορφιάς Esthique Natural Cosmetics είναι φτιαγμένα με πρώτη ύλη από ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά και χημικά και είναι ο καλύτερος και αγνότερος τρόπος για να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς από την φύση!!

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε




Το να σταματήσουμε το χρόνο είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το να τον γυρίσουμε πίσω. Μήπως, όμως, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε;

Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος για την επιδερμίδα αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την πρώτη, ήδη, μέρα της γέννησής μας. Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα φαρμακευτικά φυτά της αρχαιότητας και τα ελιξίρια νεότητας που εκθείαζαν στο κοινό τον Μεσαίωνα, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε για πάντα νέοι, ανεξάρτητα από το τίμημα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει όμως, η γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους.

Βασικός ένοχος, είναι οι ελεύθερες ρίζες. Τα ασταθή μόρια οξυγόνου που προκειμένου να σταθεροποιηθούν επιτίθενται στα κύτταρα , τα οξειδώνουν και τα αποδιοργανώνουν. Επίσης αναζητήστε την αιτία στις κάθε άλλο από φιλικές προς την επιδερμίδα σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες - τις δυνατότητες των φυσικών αμυντικών μηχανισμών της επιδερμίδας. Δεν εξουδετερώνονται και προκαλούν οξειδωτικό στρες, το βασικό λόγο της πρόωρης γήρανσης. Με αποτέλεσμα το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του και γίνεται πιο λεπτό και ξηρό. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται και τα πρώτα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους.

Μπορεί οι ρυτίδες να σημαίνουν εμπειρία, αλλά ποιος θέλει να το παίζει παντογνώστης;

Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από την ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ώστε να μετατρέψουμε τα σημάδια του χρόνου σε χάδι.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι ιδανική για πρόληψη των ρυτίδων. Το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει βαλσαμέλαιο, φυσικό κερί μέλισσας και ρόδι , ενώ είναι ιδανική για την πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε πρόσωπο και σώμα, στα χέρια σαν μία πολύ ενυδατική κρέμα, σε καψίματα από τον ήλιο, σε εγκαύματα σε σκασμένα χείλη ή δέρμα. Επίσης ανακουφίζει από ερεθισμούς, εγκαύματα, ξηρότητα και δαγκώματα εντόμων.

Χάρις στα συστατικά της αποτελεί το κλειδί για σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα! Ενισχύει την άμυνα τις επιδερμίδας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και την φυσική της αναγεννητική λειτουργία αφήνοντάς την ενυδατωμένη και σφριγηλή και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου!

Βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και την αφήνει λεία και ευχάριστα απαλή! Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και επιβραδύνει την εμφάνιση νέων. Η σύνθεσή της βοηθά στην μείωση των λεπτών γραμμών, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων, ενυδατώνει την υφή της επιδερμίδας τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος και χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.

Χαρίζει εντατική θρέψη και απορροφάται γρήγορα ενώ το υπέροχο φρουτένιο άρωμά ροδιού ταξιδεύει τις αισθήσεις και παρακινεί την ευημερία.!

Καταπραΰνει και βοηθάει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα να αναγεννηθεί, αποτρέποντας την ξηρότητα.

Είναι για ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα. Ανακουφίζει, απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά το δέρμα να γίνει πιο λαμπερό και νεανικό. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, για πρόσωπο και σώμα.

Είναι σε υπέροχο γυάλινο βαζάκι για να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο και σώμα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση , για άνδρες και γυναίκες.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Ο χρόνος είναι ο πιο απειλητικός εχθρός του δέρματος. Είναι υπαίτιος για την κακή εξωτερική μας εμφάνιση, που πολλές φορές αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα την κακή ψυχολογία του ατόμου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης του. Ένα γερασμένο πρόσωπο και σώμα είναι καταρχήν δείγμα μη υγιούς δέρματος και φυσικά αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα ως προς την εικόνα και εμφάνιση μιας γυναίκας. Καμία δε θα ήθελε να αποκτήσει γερασμένο πρόσωπο και μάλιστα πρόωρα, αντίθετα θα έκανε τα πάντα για να αποφύγει και να προλάβει μια τέτοια εικόνα. Στο παρελθόν οι ρυτίδες χαρακτηρίζονταν και σαν γραμμές του χαρακτήρα των ανθρώπων. Αντανακλούσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό και ήταν επιθυμητές. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σχετικά με το θέμα αυτό. Ο σύγχρονος άνθρωπος κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό του και να φαίνεται πιο νέος και πιο φρέσκος.

Πολλοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό των ρυτίδων: η ηλιακή ακτινοβολία, οι εκφράσεις του προσώπου, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον των πόλεων και πολλοί άλλοι λόγοι που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Η γενικότερη στάση ζωής και οι καθημερινές μας συνήθειες, μαζί και με τα γονίδια, είναι οι κύριοι λόγοι που ενισχύουν τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Ενα μείγμα ικανό να εξηγήσει γιατί οι ρυτίδες είναι αναπόφευκτες για όλους μας.

Ωστόσο λύση για να προλάβουμε ή να καθυστερήσουμε την ενοχλητική όψη ενός γερασμένου προσώπου και να το διατηρήσουμε όσο πιο νέο και υγιές γίνεται, ακολουθώντας και βάζοντας την ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΚΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι ιδανική για ξηρό δέρμα, για εκζέματα, ηλιακά εγκαύματα, ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, βοηθά στην επούλωση επιφανειακών πληγών και στα σπασμένα τριχοειδή. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.

Προάγει την ομορφιά αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Το βάλσαμο αυτό είναι εξαιρετικό για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς έχει μαλακτική και αντιφλεγμονώδη δράση!

Αποτελεί ιδανική φροντίδα για να θρέψη και ενυδάτωση, καθώς επαναφέρει την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.

Θα δώσει λάμψη στο άτονο δέρμα και είναι ιδανική τόσο για πρόσωπο, όσο και για σώμα. Προσφέρει ένα αόρατο φιλμ προστασίας στο δέρμα και η συστηματική της εφαρμογή θα σας χαρίσει εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο.

Αναπλάθει τη δομή των ιστών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη χαμένη της ελαστικότητα, επιτυγχάνοντας έτσι βαθιά αντιρυτιδική φροντίδα. Επιπλέον, ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και βοηθά σε κυτταρικό επίπεδο την απομάκρυνση των γερασμένων κυττάρων και τη δημιουργία νέων. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος που χρειάζεται ενισχυμένη φροντίδα και προστασία από τα σημάδια του χρόνου.

Το άρωμα του αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου μαλακώνει και ανοίγει την καρδιά, χαλαρώνει και φέρνει ισορροπία στα συναισθήματα.

Για ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και κάνετε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο….

Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.

Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να ενισχύσουμε τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς, επιλέγοντας την ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα. Ιδανικό επίσης για ευαίσθητο δέρμα. Μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, δίνει λάμψη και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Για πολύ βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.

Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας, ενυδατώνει και ανακουφίζει την κουρασμένη επιδερμίδα. Η Βαλσαμοαλοιφή με έλαιο πορτοκαλιού έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες ,καθώς ενυδατώνει και τρέφει το ευαίσθητο δέρμα στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και των χεριών. Επαναφέρει το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα, χαρίζει στο δέρμα την χαμένη του λάμψη. Αναγεννά τα κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, δρα κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης.

Απαλής υφής, άμεσης διείσδυσης και ενυδάτωσης. Προστατεύει το πρόσωπο και σώμα διατηρώντας τα μαλακά και ενυδατωμένα.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη. Βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητα της, μέσα από ένα μηχανισμό δράσης που επιτρέπει τι διείσδυση τον συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους. Χρησιμοποιεί ευεργετικά αποτελέσματα τα οποία δρουν σε συνεργασία για την επίτευξη ενός πλήρους, ορατού αποτελέσματος.

Προσφέρει έντονη ενυδάτωση , αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση. Χαρίζει ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Έχει φρουτώδες, γλυκό άρωμα υψηλής αρωματικής νότας. Το ζωντανό και γλυκό άρωμα πορτοκαλιού, τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση.

*Για τους Κινέζους, τα πορτοκάλια συμβόλιζαν την ευημερία και την καλή τύχη και ονομάζονταν "χρυσά μήλα". Ήταν πάντα σύμβολα της αθωότητας και της γονιμότητας με το γλυκό, ζεστό, ζωντανό τους άρωμα, το οποίο είναι γνωστό για την τόνωση και ανύψωση της ενέργειας.

Τρόπος χρήσης:
Την απλώνουμε καθημερινά, πρωί ή και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Αποτελεί την πιο κοινή δερματική πάθηση της εφηβικής, κυρίως, ηλικίας που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ολοένα και πιο συχνά στην ενήλικη ζωή. Εμφανίζονται και σπέρνουν τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας.

Η ακμή δεν απασχολεί μόνο τον κόσμο των εφήβων. Τελευταία παρατηρείται ραγδαία αύξηση του φαινομένου και σε ενήλικες, άντρες και γυναίκες. Είναι ένα πρόβλημα με ορμονικές ρίζες , που επιδεινώνεται ωστόσο από το στρες, την κακή διατροφή, τον ιδρώτα και τα ακατάλληλα ρούχα. Η αντιμετώπισή της απαιτεί προσοχή, συστηματική φροντίδα με τα ενδεδειγμένα προϊόντα και όταν επιμένει, φαρμακευτική αγωγή.

Για να απαλλαγούμε πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε πώς και γιατί δημιουργούνται ώστε να οργανώσουμε σωστά τις επόμενες κινήσεις μας…..

Αν και η κύρια αιτία είναι οι ορμονικές διαταραχές, τα στοιχεία αναδεικνύουν , για την ενήλικη, τουλάχιστον, μορφή της, το στρες ως βασικό ένοχο. Όλα ξεκινούν από την υπερπαραγωγή σμήγματος που έχει σαν συνέπεια την ανάπτυξη βακτηριδίων, τα οποία εγκλωβίζονται στους πόρους, με αποτέλεσμα , καταρχήν τα μαύρα στίγματα και στη συνέχεια, τα σπυράκια ή τις κύστες- στην πιο σοβαρή μορφή της- κάτω από το δέρμα. Το ζητούμενο είναι λοιπόν να διατηρούμε καθαρούς τους πόρους φροντίζοντας να απελευθερώνουμε συστηματικά το παραπανίσιο σμήγμα.

Με την κατάλληλη αγωγή είναι σίγουρο ότι μπορούμε να τη θεραπεύσουμε. Αρκεί να αναγνωρίσουμε έγκαιρα τα σημάδια και να την προλάβουμε στα αρχικά της στάδια.

Όσο είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο ,μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ακολουθώντας ορισμένους βασικούς κανόνες. Πρέπει να γίνει σωστή θεραπεία με ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για λιπαρό δέρμα και για δέρμα με ακμή. Ιδανική επίσης για εγκαύματα, μικρές επιφανειακές πληγές, για δερματικά προβλήματα, ακμή, ραγάδες, εγκαύματα από τον ήλιο, μύκητες του δέρματος, πανάδες ή διχρωμία του δέρματος και τσιμπήματα από έντομα. Ιδανική για πρόσωπο και για σώμα.

Οι επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες των φυτικών συστατικών που εμπεριέχονται στην βαλσαμοαλοιφή αυτή, κάνει ακριβώς αυτό που ζητάμε.

Ανακουφίζει από ξηροδερμία και άλλες δερματικές παθήσεις, προσφέροντας την σημαντική αυτή αίσθηση αναζωογόνησης που ζητάμε στο δέρμα μας.

Η λεβάντα περιορίζει την ερυθρότητα και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην υποχώρηση των σημαδιών της ακμής. Οι αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει η λεβάντα, μπορούν να βοηθήσουν όσους και όσες ταλαιπωρούνται από την ακμή.

Σχεδιασμένη αποκλειστικά για να θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να απαλλαγεί από το σμήγμα και τις τοπικές μολύνσεις. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο έλαιο λεβάντας το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα "ελαφρύ" και εύκολα απορροφήσιμο, το οποίο δεν "λαδώνει" την επιδερμίδα. Αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα της προσφέρει την θρεπτική βιταμίνη Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε περιέχει ενεργά θρεπτικά συστατικά τα οποία "μιμούνται" τα φυσικά κολλαγόνα του δέρματος και του οποίου η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας.

Επίσης παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση και φυσικά υπέροχο άρωμα. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων.

Το άρωμα της λεβάντας χαλαρώνει , καταπραΰνει τόσο το μυαλό και τα συναισθήματα, όσο και το δέρμα.

Είναι σε γυάλινο βαζάκι, κατάλληλο και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήσετέ την καθημερινά, κάνοντας απαλά μασάζ.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε


Ακμή χωρίς... παρακμή..

Ε, ναι, λοιπόν, έχετε ακμή! Δεν ήρθε, όμως, και το τέλος του κόσμου. Η ακμή είναι η πιο συνηθισμένη δερματική πάθηση για τα αγόρια και τα κορίτσια στην εφηβική ηλικία.

Με κάθε κοκκινίλα που εμφανίζεται, η αγωνία κορυφώνεται. Με κάθε καινούργιο σπυράκι, ζεις έναν εφιάλτη. Το πρόσωπό σας «επαναστατεί» και εσείς δεν θέλετε να ξεμυτίσετε από το σπίτι.

Με την είσοδο στην εφηβεία, εμφανίζεται και η ακμή - σε άλλους πιο ήπια, σε άλλους πιο έντονη. Και εκεί γύρω στα τριάντα, που νομίζουμε ότι ξεμπερδέψαμε, να τα πάλι τα ενοχλητικά σπυράκια... Πώς, όμως, πυροδοτείται η ακμή, τι τη φουντώνει και κυρίως πώς θεραπεύεται;

Μπορεί να μη βλάπτει την υγεία μας, ωστόσο πλήττει την εξωτερική μας εμφάνιση και επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση. Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που εκδηλώνεται διαφορετικά στον καθένα και, για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση και ειδική φροντίδα από δερματολόγο. Πρόκειται για μια πάθηση των σμηγματογόνων αδένων και του πόρου, δηλαδή του καναλιού μέσω του οποίου διοχετεύεται το σμήγμα στην επιφάνεια του δέρματος. Οι αδένες αυτοί υπάρχουν κυρίως στο πρόσωπο, τη ράχη και το στήθος. Επειδή η ακμή συνοδεύεται και από αυξημένη παραγωγή λίπους, όσοι πάσχουν από ακμή παραπονούνται συχνά και για λιπαρότητα. Το ευχάριστο, όμως, είναι ότι η ακμή αντιμετωπίζεται σήμερα καλύτερα παρά ποτέ.

Η ακμή δεν είναι πια ένα άλυτο πρόβλημα. Εφαρμόστε θεραπεία με την ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε και το πρόβλημα θα έχει ημερομηνία λήξης που μπορεί να φύγει χωρίς να σας αφήσει σημάδια.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για λιπαρό δέρμα και δέρμα με ακμή. Ιδανική επίσης για κυτταρίτιδα, φλεβίτιδα, κιρσούς, σπασμένα τριχοειδή, πανάδες, ραγάδες, τσιμπήματα εντόμων. Περιέχει βιταμίνη C και καταπραΰνει και εξισορροπεί το δέρμα. Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το έλαιο λεμονιού, δρα ως φυσικό <<απολυμαντικό>> για την επιδερμίδα, καθώς τα μόρια του κιτρικού οξέος, της δραστικής αυτής ουσίας της σύνθεσής του, δύνανται να προστατεύσουν τα κύτταρα .

Το έλαιο Λεμονιού αναζωογονεί το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής. Βοηθά σημαντικά στην ανανέωση, θρέψη και προστασία του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και δρα ενάντια στις φλεγμονές, αλλά και την ακμή. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την τελευταία, η διεθνής έρευνα έχει καταδείξει ότι το λεμόνι βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά τις επιδερμίδες που έχουν τάση να την εκδηλώσουν. Ο λόγος είναι ότι τα ακμιακά δέρματα έχουν υψηλά επίπεδα ελαϊκού - και ανεπάρκεια λινολεϊκού οξέος στην κυτταρική τους σύσταση, γεγονός που οδηγεί στην πάχυνση του φυσικού σμήγματος της επιδερμίδας και στο φράξιμο των πόρων του δέρματος. Με την προσθήκη, επομένως, του λεμονιού, εξισορροπούνται τα επίπεδα των οξέων, μειώνεται η λιπαρότητα της επιδερμίδας και αποφεύγεται η εκδήλωσή της ακμής.

Το ελαιόλαδο, λόγω των αντιοξειδωτικών, αντιβιοτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων, συνεπικουρεί στη μάχη ενώ ταυτόχρονα, ενυδατώνει, ηρεμεί και απαλύνει το δέρμα, παρέχοντας την απαιτούμενη υγρασία απευθείας στον ιστό του. Η καταπραϋντική δράση της βιταμίνης Ε, τέλος βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος, προστατεύοντας την.

Αποτελεί ένα φυσικό τονωτικό για υγιή επιδερμίδα. Αν σας αρέσουν το Λεμόνι και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να την δοκιμάσετε.

Το άρωμα λεμονιού ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση.

Τρόπος χρήσης:

Βάλτε μία ικανοποιητική ποσότητα στην παλάμη σας και απλώστε σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδα σας.



ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε, κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε ότι βρισκόμαστε στην ευεργετική αγκαλιά της αγαπημένης μας θάλασσας. Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μερικές φορές θα ήταν καλύτερα να την κοιτάζουμε από την παραλία…

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο -ευτυχώς για εμάς- με τη θάλασσα. Άλλωστε, όποιο σημείο της πατρίδας μας κι αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις διακοπές μας -ακόμα κι αν μείνουμε στην πόλη-, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έστω κάποια μπάνια. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικά είναι σε διάφορες παθήσεις το θαλασσινό νερό και το κολύμπι, αφού μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης και παράλληλα να προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα μπάνια στη θάλασσα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια σε προβλήματα αϋπνίας, χρόνιας κόπωσης και έντονου στρες. Από την άλλη πλευρά, όμως, η θάλασσα μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα, επιδεινώνοντας συγκεκριμένα νοσήματα ή προκαλώντας φλεγμονές και άλλες μικροενοχλήσεις, συνήθως όταν πρόκειται για νερά που δεν είναι καθαρά ή που είναι πολύ κρύα.

Ήλιος, θάλασσα και ιδρώτας δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για πολλές επιδερμίδες με τάση για ακμή. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ σκληρό με το δέρμα σας . Η ζέστη και υγρασία ενισχύουν την παραγωγή λίπους, το οποίο φράσσει τους πόρους μαζί με τη σκόνη και τα απόβλητα του δέρματος. Αυτό συχνά οδηγεί σε εξάρσεις ακμής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μην αφήσετε όμως την ακμή να σας χαλάσει τη διάθεση ούτε να στερηθείτε τις χαρές του καλοκαιριού για να διατηρήσετε υγιές και καθαρό το δέρμα σας. Απλά ακολούθησε τις συμβουλές της Esthique Natural Cosmetics με την ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε για το πώς μπορείτε να προλάβετε την εμφάνιση της ακμής αυτή την εποχή.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για λιπαρό δέρμα και δέρμα με ακμή. Τα φύλλα ελιάς περιέχουν αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε. Βοηθούν επίσης στην ακμή, στα εγκαύματα και τις δερματικές παθήσεις. Ιδανική για όλο το σώμα. Κατάλληλη και για ανδρικά δέρματα.

Είναι η φυσική λύση στο πρόβλημα της ακμής και των σημαδιών που συχνά αφήνει πίσω της. Η βαλσαμοαλοιφή για την ακμή είναι ένα φυτικό καλλυντικό, το οποίο καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και βοηθάει στην επούλωση τυχόν πληγών. Ουσιαστικά, βοηθάει στην ισορροπία του ph της επιδερμίδας και απομακρύνει το σμήγμα που δημιουργεί τα ανεπιθύμητα σπυράκια. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στις περιοχές του δέρματος που έχουν εμφανιστεί εκζέματα που προκαλούν φαγούρα.

Βοηθά στην ανάπλαση του δέρατος και έχει απαλυντικές ιδιότητες. Έχει αντιγηραντική δράση και βελτιώνει την υφή του δέρματος από τα προβληματικά σημεία με έντονα σημάδια. Επιπλέον, δεν δημιουργεί λιπαρότητα στην επιδερμίδα και απορροφά το σμήγμα που μπορεί να υπάρχει. Διαθέτει βιταμίνη E και αναζωογονεί τα κύτταρα της επιδερμίδας.. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες και καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας!

Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση , θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να απαλλαγεί από το σμήγμα και τις τοπικές μολύνσεις. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στα φύλλα ελιάς τα οποία είναι ένα ιδιαίτερα "ελαφριά" , τα οποία δεν "λαδώνουν" την επιδερμίδα. Αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα της προσφέρει θρεπτικές βιταμίνες. Έχει ενεργά θρεπτικά συστατικά και το ανεκτίμητο δώρο της φύσης, η ελιά, θρέφει, προστατεύει, θεραπεύει και ομορφαίνει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια.

Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από μολύνσεις, απολυμαίνει, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος ενώ ταυτόχρονα θρέφει την επιδερμίδα.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε γυάλινη συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στο πρόσωπο σας και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Οι καλοκαιρινές διακοπές, πολυήμερες ή ολιγοήμερες, σε βουνό ή θάλασσα, πλησιάζουν και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις χαρούμε. Ο ήλιος καίει, ο υδράργυρος ανεβαίνει και το σώμα μας καλείται να προσαρμοστεί σε καυτές συνθήκες. Ο ήλιος, εκτός από ζωογόνος, είναι επιπλέον ευεργετικός για συγκεκριμένες καταστάσεις και αντίθετα επιβαρυντικός για κάποιες άλλες. Για να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι στην επαφή μας μαζί του, θα πρέπει να τον αποφεύγουμε τις ώρες που είναι πολύ δυνατός και το σημαντικότερο όμως είναι να γνωρίζουμε πότε μας ωφελεί, αλλά και πότε μπορεί να μας βλάψει.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο οργανισμός μας αρχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία;

Εδώ ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είτε αγαπάμε είτε μισούμε τη ζέστη. Δερματικές παθήσεις όπως η ξηροδερμία, η ψωρίαση, τα εκζέματα δεν είναι σπάνιες και δεν αφορούν μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ενώ η αντιμετώπισή τους σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί χρόνο και συχνά υποτροπιάζουν.

H ίδια η φύση προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ζωής και να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε και να προσαρμοστούμε.

Μήπως ήρθε η ώρα να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο την φύση και όσα αυτή μας προσφέρει;

Η βαλσαμοαλοιφή είναι το μέγιστο παράδειγμα προϊόντων της φύσης που μπορούν να αντικαταστήσουν τα καλλυντικά προσφέροντας τις ίδιες ιδιότητες με φυσικό τρόπο. Η εξελιγμένη επιστήμη επαναφέρει τις βαλσαμοαλοιφές στη σύγχρονη ζωή με σκοπό να δώσει στη φύση τον χώρο και την αξία που της πρέπει, καθώς είναι πλούσιες σε θρεπτικές ιδιότητες που μπορούμε όλοι να εκμεταλλευτούμε. Συνδυάζοντας την παλιά και γνώριμη συνταγή της βαλσαμοαλοιφής με άλλα ευεργετικά συστατικά, μετατρέπονται στον ιδανικό σύμμαχο κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου αλλά και ηλικίας.

Έτσι, οι βαλσαμοαλοιφές υπόσχονται να ανακουφίζουν παθήσεις του δέρματος και ξηροδερμία.

Βοηθήστε το δέρμα σας, βάζοντας ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα. Βοηθά στα εκζέματα, την ξηροδερμία και την ακμή. Ιδανική για όλο το σώμα. Κατάλληλη και για ανδρικά δέρματα.

Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα φιλικό προς όλους.

Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο ,την φλεγμονή και κνησμό. Επιπλέον μαλακώνει το ξηρό δέρμα, επουλώνει τις πληγές και ενεργοποιεί την ανάπλαση του δέρματος. Έχει έντονη θρεπτική και θεραπευτική δράση. Καταπολεμά την υπερπαραγωγή κυττάρων της κερατίνης στοιβάδας του δέρματος που δεν καταφέρνουν να ωριμάσουν σε φυσιολογική κερατίνη.

Βελτιώνει την υφή του δέρματος χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει. Δημιουργεί μία μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, επιτρέποντας όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την ενυδάτωση παγιδεύοντας τη φυσική υγρασία στην επιδερμίδα διότι δημιουργεί ένα λιπαρό φιλμ που αποτρέπει τη διαφυγή του νερού μέσω της εξάτμισης ή μέσω των φραγμών/ρωγμών που υπάρχουν στο ξηρό/ερεθισμένο δέρμα.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά να διεισδύσουν τα άλλα δραστικά συστατικά σε βάθος στο δέρμα. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και αναπληρώνει τα λιπίδια της, την κάνει πιο απαλή και ελαστική.

Τρόπος χρήσης:

Βάλτε μία ικανοποιητική ποσότητα καθημερινά.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Tο καλοκαίρι αποτελεί μια δοκιμασία για την επιδερμίδα σας, για πολλούς λόγους. H αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, με τις εναλλαγές ζέστης και κρύου, όποτε μπαίνετε και βγαίνετε από μέρη με κλιματισμό, και η ελλιπής φροντίδα του δέρματος είναι αρκετά για να θέσουν υπό αυστηρή δοκιμασία το δέρμα. Aν σε αυτά προσθέσετε και τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο συχνά περιποιείστε την επιδερμίδα, τότε είναι μάλλον καιρός για εντατικό σεμινάριο φροντίδας του δέρματος σε καλοκαιρινές συνθήκες!

Το καλοκαίρι το πρόσωπο και σώμα σας απαιτεί διαφορετική φροντίδα από αυτή που κάνετε το χειμώνα γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες είναι διαφορετικές και το επηρεάζουν.

Όσο κι αν η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς μας βομβαρδίζει καθημερινά με καινοτόμα, δραστικά, ενεργά συστατικά που υπόσχονται λεία, φωτεινή, νεανική όψη και υφή , όταν η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά κανένα από τα παραπάνω δεν..λειτουργεί.

Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως η ενυδάτωση είναι η πρώτη και η πιο ουσιαστική φροντίδα της επιδερμίδας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία. Όσο δραστικά κι αν είναι τα ενεργά συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος καθημερινής περιποίησης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν, ταυτόχρονα και πάνω απ’ όλα, η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική όταν αναφερόμαστε στην υγεία της επιδερμίδας. Ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι σωστά ενυδατωμένο εμφανίζει διάφορα αντιαισθητικά σημάδια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος στον οποίο ανήκει.

Το ενυδατωμένο δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του, είναι πιο απαλό και φυσικά πολύ πιο λαμπερό. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα, τότε η καλή ενυδάτωση με ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο, στους αγκώνες, στις φτέρνες και γενικότερα σε όλο το σώμα. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα, καθώς και τα εκζέματα.

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης, θρέψης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του ενεργοποιούν το σώμα και το νου και βοηθούν στην ανακούφιση από τη σωματική και πνευματική κόπωση, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα.

Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της ενυδάτωσης και νοιώστε πιο χαλαροί και ανανεωμένοι από ποτέ. Έχει λεπτή, υπέροχη υφή και προσθέτει μία πινελιά αισθησιασμού στην εμφάνισή σας. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ δρα επάνω στο δέρμα σας αναδεικνύοντας ένα υπέροχο άρωμα που θα σας σαγηνεύσει.

Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνει, αφήνοντάς του μια ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιποίησης σώματος καθώς διαθέτει καλλυντική, αλλά και θεραπευτική δράση. Ενδείκνυται για φτέρνες, αγκώνες, γόνατα, χέρια , πρόσωπο και σώμα. Είναι ιδανική για χρήση μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα, καθώς καταπραΰνει αποτελεσματικά την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Το άρωμα γιασεμιού που έχει αναζωογονεί και διεγείρει τις αισθήσεις. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Είναι σε γυάλινο βαζάκι, κατάλληλο και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήσετέ την καθημερινά, κάνοντας απαλά μασάζ.
ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο & σώμα που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους;

Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).

Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό και το σώμα σας, οργανώστε καλύτερα το πρωινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η ενυδάτωση με ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Εξαιρετικά ενυδατική, «κλειδώνει» και απορροφά την τροφή στο δέρμα, προσφέροντας προστασία και ανάπλαση. Ιδανική επίσης, για εγκαύματα, ουλές, ερεθισμούς.

Πλούσια και απαλή για το πρόσωπο και το σώμα, επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας .

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.

Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο και φέρνει μνήμες από την φύση.

Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία .

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήσετέ την καθημερινά, κάνοντας απαλά μασάζ.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΜΗΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε



Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη καλοκαιρινή περίοδο, το σώμα μας εκτίθεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και βάλλεται ακόμα από το θαλασσινό αλάτι και για αυτό χρειάζεται φροντίδα.

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Πρώτα από όλα το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας (της εξωτερικής στοιβάδας του δερμικού ιστού) τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

H ενυδάτωση του σώματος ,αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα μας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΜΗΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας .

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΜΗΛΟΥ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητά του, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Περιέχει βιταμίνη C. Προτείνεται για πρόσωπο και σώμα καθώς επίσης και για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Έχει πολύτιμα φυτικά συστατικά, που προστατεύουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα .

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Ιδανική για καθημερινή χρήση και όλες τις εποχές.. Η συσκευασία είναι γυάλινη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά , απλώνοντας σε όλο το σώμα & πρόσωπο και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.

ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Για διακοπές χωρίς προβλήματα…

Αμάνικα μπλουζάκια, σορτς, εξώπλατα φορέματα, πέδιλα και σαγιονάρες. Αυτός είναι ο βασικός ρουχισμός του καλοκαιριού, που στην παραλία γίνεται ακόμη λιγότερος, εκθέτοντας σχεδόν κάθε εκατοστό του σώματος στον ήλιο, αλλά και στους μύκητες και τους ιούς που διαβιούν στην άμμο, στα πλακάκια της πισίνας και στις ξαπλώστρες της παραλίας. Εξαιτίας αυτών των συνηθειών, αυξάνονται και οι πιθανότητες να εκδηλωθούν διάφοροι τύποι δερματοπαθειών, πολλές από τις οποίες έχουν κοινά συμπτώματα, όπως η ερυθρότητα του δέρματος και η φαγούρα. Τσούχτρες, ξηροδερμία και καυτός ήλιος… Πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν στην παραλία. Ας είμαστε, ­λοιπόν, προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσουμε πριν μας καταστρέψουν τις διακοπές.

Για πολλούς ανθρώπους, το καλοκαίρι που έρχεται, ειδικά στη χώρα μας, είναι μία ευκαιρία για μπάνιο, θάλασσα και βόλτες έξω. Για κάποιους άλλους όμως σημαίνει… πολλά τσιμπήματα κουνουπιών, εγκαύματα και δερματικά προβλήματα .

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορούν να χαλάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές μας από απρόσμενους καταστάσεις και απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αφήνουν τα σημάδια τους και να φεύγουν.

Ο πόνος και το τσούξιμο δεν περνά με τίποτα και ο ερεθισμός επεκτείνεται γύρω από το σημείο;

Λαγοπόδαρα, σκόρδα και «ματάκια» φαίνεται να μην κάνουν δουλειά. Οπότε, πριν καταστρέψουμε τις διακοπές μας, παίρνοντας άρον-άρον το πλοίο της επιστροφής, καλό είναι να γνωρίζουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να απαλλαγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα δυσάρεστα συμπτώματα, χωρίς καν να χρειαστεί να περάσουμε την πόρτα του γιατρού, όταν αυτό είναι εφικτό.

Η αίσθηση υπερθέρμανσης του δέρματος, η αίσθηση νυγμού (τσιμπήματα) και το αίσθημα τραβήγματος αποτελούν βασικά συμπτώματα δερματικής ευαισθησίας, ορατά αποτελέσματα της οποίας είναι η ξηροδερμία και το ερύθημα.

Τι να κάνετε για να ανακουφιστείτε αν δεν έχετε προνοήσει να έχετε μαζί σας κάποιο προϊόν για αυτές τις περιπτώσειΣτις περιπτώσεις αυτές απαιτείται άμεση ενυδάτωση με απολύτως ασφαλή προϊόντα, όπως η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε .

Η ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε είναι για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, για εγκαύματα, μικρές επιφανειακές πληγές, τσιμπήματα εντόμων και δερματικά προβλήματα. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα. Κατάλληλη και για ανδρικά δέρματα.

Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από την ξηροδερμία, προσφέροντας ενυδάτωση, τα τσιμπήματα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο συνδυασμός του από φυτικά και ενεργά συστατικά προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνει τον ερεθισμό άμεσα. Είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλοι την οικογένεια. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας.

Προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα, μειώνει την αίσθηση τραβήγματος και περιορίζει τυχόν ξεφλουδίσματα της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για εύκολη εφαρμογή σε όλο το σώμα. Απορροφάται γρήγορα ενώ συγχρόνως ενυδατώνει βαθιά.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Περιποιείται την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά!

Ιδανικό για όλη την οικογένεια, προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση, φροντίδα και περιποίηση του δέρματος.

Με υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα, που είναι πολύ ευχάριστο...Σε γυάλινη συσκευασία για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή .

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι , απλώνοντας στα σημεία που θέλουμε ενυδάτωση και ανακούφιση και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.


ST.JOHNS WORTOIL-ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ



Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, ίσως η πιο σημαντική κίνηση υγείας και ομορφιάς που μπορούμε να κάνουμε για την επιδερμίδα μας. Αντί όμως, να αναζητούμε στα καταστήματα με καλλυντικά την ιδανική κρέμα, που συνήθως θα είναι και αρκετά ακριβή, τι θα λέγατε να δοκιμάσετε για ένα φυσικό έλαιο το οποίο δοκιμάσαμε και εμείς και πραγματικά μέσα σε μια ημέρα έκανε… θαύματα!

Το περίφημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών, με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους.... είναι το απόλυτα φυσικό και θρεπτικό λαδάκι που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας, και όχι μόνο, το λεγόμενο βάλσαμολαδο. Από την αρχαιότητα λοιπόν είναι γνωστό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, την επούλωση πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συνιστάται δηλαδή, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ένα δώρο της φύσης, με πολλές ευεργετικές χρήσεις.

Ανέκαθεν γνωστό για τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες, το βαλσαμέλαιο θεωρείται σήμερα σημαντικό φυτικό αντικαταθλιπτικό, κάτι σαν εναλλακτικό Προζάκ.

Με ιδιότητες που το κατατάσσουν σε ένα από τα πολύ σημαντικά για τον άνθρωπο θεραπευτικά έλαια, το βαλσαμέλαιο είναι γνωστό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, την επούλωση πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Στις μέρες μας, όμως, είναι ένα από τα έλαια που έχουν ερευνηθεί περισσότερο και με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση επουλωτικών, αναλγητικών, καταπραϋντικών και τονωτικών ,αλλά και ενυδατικών καταστάσεων.

Το ST.JOHNS WORTOIL-ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ είναι η φυσική σας λύση!

Το ST.JOHNS WORTOIL-ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ είναι εξειδικευμένο φυσικό βαλσαμέλαιο με άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Παράγεται από την συλλογή αυτοφυούς άγριου ορεινού φρεσκοανθισμένου φυσικού βάλσαμου σε υψόμετρο 1200 μέτρα στην ορεινή Λακωνία – την κατάλληλη εποχή, σε συνδυασμό με άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο παραγωγής, σε μορφή φυσικής εξανθοσμίας που δεν επιδέχεται καμία έκθεση στον ήλιο για να μην καταστραφούν τα συστατικά του βιολογικού ελαιόλαδου και σε ελεγχόμενα χαμηλή θερμοκρασία εξανθοσμίας ,αποτελούν τα μικρά «μυστικά» στην παραγωγή του φυσικού βαλσαμέλαιου με βιολογικό αθερμο ελαιόλαδο. Εξάλλου, η υψηλή ποιότητα του φαίνεται και από την χρωματική διαφορά που έχει σε σχέση με πολλά βαλσαμέλαια που κυκλοφορούν.

Το βαλσαμέλαιο φυσικής εξανθοσμίας υπόκειται αποκλειστικά σε φυσική καθίζηση χωρίς κανενός είδους χημική η μηχανική επεξεργασία (φιλτράρισμα) και έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια παραγωγής σε σχέση με τα κοινά βαλσαμέλαια. Το φυσικό Hypericum Perforatum βαλσαμέλαιο με βιολογικό αθερμο ελαιόλαδο των ελαιώνων μας είναι πλούσιο σε υπερφορβίνη και υπερικίνη, χωρίς να είναι οξειδωμένο - το κοινώς λεγόμενο ταγγισμένο βαλσαμόλαδο.

Το βαλσαμέλαιο έχει αντιφλογιστικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Η ιδιότητα του να αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος, βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων. Γι’ αυτό, πέρα από τα εγκαύματα και τις πληγές, χρησιμοποιείται σε χτυπήματα, φλεγμονές, σπυράκια, κάλους, τσιμπήματα εντόμων και μώλωπες, όπως και στο κάψιμο από τον ήλιο. Η επουλωτική του ιδιότητα όμως δεν δρα μόνο εξωτερικά, αφού με κατάποση του βαλσαμόλαδου μπορείτε να θεραπεύσετε πολλά προβλήματα υγείας.

Επίσης, το βαλσαμέλαιο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνοντας και διεγείροντας έναν εξασθενημένο οργανισμό.

Το βαλσαμέλαιο είναι ακόμη ιδανικό και για μασάζ, αφού έχει μυοχαλαρωτικές, κατευναστικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες, που το καθιστούν ιδανικό για την φροντίδα του ταλαιπωρημένου δέρματος.

Είναι σε γυάλινο μπουκάλι με ειδικό δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε μονό το βράδυ, διότι την ημέρα με την έκθεση στον ήλιο, απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει έγκαυμα.

Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως στην εταιρία Esthique Natural Cosmetics έχουν υπομονή́, γνώση κι ευχαρίστηση. Χωρίς βιασύνη, για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Τα φυσικά προϊόντα, δεν είναι μαγικά φίλτρα. Τα μαγικά φίλτρα έχουν ταχύτητα. Τα φυσικά προϊόντα θέλουν κι αυτά́ υπομονή́ και συνέπεια στη χρήση τους. Αν μπορούσατε να καταλάβετε την αγάπη και το χρόνο που δίνουν ,με τα οποία είναι φτιαγμένα και δώσετε κάτι από αυτά στον εαυτό σας, μπορείτε να δείτε και θαύματα στο δέρμα σας!!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Esthique Natural Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ: www.esthique.gr

https://www.facebook.com/esthiquenatural/


Πηγή: justglamorousgreece.blogspot.com




Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η πλατφόρμα http://stop-bullying.gov.gr απευθύνεται σε οποιονδήποτε μαθητή ή μαθήτρια έχει δεχθεί bullying

  Η πλατφόρμα https://t.co/y3jxFQNWWm απευθύνεται σε οποιονδήποτε μαθητή ή μαθήτρια έχει δεχθεί bullying ή σε γονείς/κηδεμόνες, με σκοπό την αναφορά του περιστατικού και την αντιμετώπισή του. #StopBullyingGR #MilaMporeis https://t.co/0PndmnBEhH — Ελληνική Κυβέρνηση (@govgr) April 9, 2024  

ΗΠΑ: Έρχονται τα τζιτζίκια... τρισεκατομμύρια....

  The cicadas are coming... trillions of them. https://t.co/SWbaPsPRZA — CBS News (@CBSNews) April 14, 2024

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα 35 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου

  Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:00 τη Δευτέρα (15/4) η καταμέτρηση των ψήφων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η διαδικασία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συμμετείχαν, είτε με διαδικτυακή ψήφο είτε δια ζώσης περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλοι του κόμματος. Στη λίστα των 35 υποψηφίων που θα συμπεριλαμβάνονται στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατ’ αλφαβητική σειρά βρίσκονται οι ακόλουθοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ανα περιφέρεια. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 1) ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΑΓΛΑΙΑ 2) ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ 1) ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2) ΜΟΥΜΤΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ 1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 2) ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3) ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) 4) ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΥΡΤΩ 5) ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ 6)ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8)ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 9) ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10) ΣΑΠΟΥΝΑ

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: Οι 100 πρώτες ημέρες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Σε θέλουμε εδώ μαζί μας!

  ✅ Οι 100 πρώτες ημέρες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Σε θέλουμε εδώ μαζί μας! pic.twitter.com/PyEA6IKIQM — Haris Doukas (@h_doukas) April 12, 2024

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Η υπομονή της Ρωσίας εξαντλείται...

  @fr_yourmind Δημήτρη Λιάτσο, @Free your mind 2 #ελλαδα🇬🇷 #κυπρος #liatsos #ρωσια ♬ πρωτότυπος ήχος - Free your Mind

Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη σε ΣΕΑ στην Εγνατία Οδό – Επέστρεψε σπίτι της με πούλμαν σχολικής εκδρομής

  Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη σε ΣΕΑ στην Εγνατία Οδό – Επέστρεψε σπίτι της με πούλμαν σχολικής εκδρομής https://t.co/9vRUnHQhXg — SKAI.gr (@skaigr) April 12, 2024

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πιστεύουμε να είστε τίποτα ρατσιστές και δεν θέλετε αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν μάνες;

  Δεν πιστεύουμε να είστε τίποτα ρατσιστές και δεν θέλετε αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν μάνες; Είστε τίποτα #νδ #συριζα #πασοκ ή ο φίλος μας ο κ . #Λιάγκας και οι υπόλοιποι των πρωιναδικων που λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; #βελοπουλος pic.twitter.com/C1uGESmOUY — Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) April 15, 2024

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΔΑΝΑΗΣ - ΙΩΑΝΝΑΣ Λ. 16 ΕΤΩΝ

  #MissingKidAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΔΑΝΑΗΣ - ΙΩΑΝΝΑΣ Λ. 16 ΕΤΩΝ Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️116000 https://t.co/mHyEx6wZQO — Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 12, 2024

ΑΘΗΝΑ: Συνελήφθησαν 2 μαθητές...

  🔗Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθησαν 2 μαθητές οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών έξω από σχολικό συγκρότημα της Αθήνας 🔗Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου μαθητή για παραμέληση εποπτείας 👉 https://t.co/l77SqyUrk7 1/2 pic.twitter.com/ExmTjbYOpB — Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) April 11, 2024

«Καμπανάκι» ΟΟΣΑ για τις μαθησιακές επιδόσεις των Ελληνόπουλων

  «Καμπανάκι» ΟΟΣΑ για τις μαθησιακές επιδόσεις των Ελληνόπουλων https://t.co/LUJhFK36DJ — Ελεύθερος Τύπος (@etyposgr) April 12, 2024