Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

71.000 τ.μ. στη Βούλα απέκτησαν Henderson Park και Hines - Στόχος η κατασκευή 400 κατοικιών

«Φιλέτο» 71.000 τ.μ. στη Βούλα απέκτησαν Henderson Park και Hines

Η εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία Henderson Park και η Hines απέκτησαν από κοινού μια έκταση 71.000τ.μ οικιστικής ανάπτυξης στην Αττική από το Μουσείο Μπενάκη.

Η έκταση βρίσκεται στη Βούλα, νότια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με το σχεδιασμό των δυο εταιριών, θα δημιουργηθεί συγκρότημα 400 κατοικιών με κοινές υποδομές, ιδιωτικούς κήπους, πισίνες και υπηρεσίες security. Στόχος των δυο εταιριών είναι η σταδιακή κατασκευή του project εντός των επόμενων τεσσάρων ετών.

Ο Nick Weber, ιδρυτής της Henderson Park, δήλωσε: "Με αυτή τη συναλλαγή, αυξάνουμε την έκθεσή μας στην ελληνική αγορά, ενώ αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του project σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας. Με περιορισμένα συγκρίσιμα προϊόντα σε προσφορά και ισχυρή αναγνωρισμένη ζήτηση, είμαστε σίγουροι ότι οι κατοικίες στο προάστιο της Βούλας θα προσελκύσουν ενδιαφέρον από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη Hines σε αυτό το project".

Ο Paul Gomopoulos, διοικητικό στέλεχος της Hines και επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα, δήλωσε: "Η τοποθεσία της έκτασης στη Βούλα, μια από τις καλύτερες περιφέρειες της Αθήνας, και η εγγύτητά της στη θάλασσα παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία premium κατοικιών. Θα αντλήσουμε από τη διεθνή μας εμπειρία στην κατασκευή κατοικιών για να παράσχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα αποτελέσει εξαιρετικό παράδειγμα των ικανοτήτων της Hines. Οι τελευταίες μας επενδύσεις με τη Henderson Park αποτελούν απόδειξη της ισχυρής μας συνεργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Η Alpha Bank ανέλαβε τη χρηματοδότηση της συναλλαγής.

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

Πληθαίνουν οι ακραίες φωνές στην Ευρώπη

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024