«Οι κρατήσεις Γερμανών για τις καλοκαιρινές διακοπές σιγά σιγά αυξάνονται και αυτή τη στιγμή φθάνουν στο 26% των κρατήσεων του 2020»



Όπως δήλωσε ο κ. Φίμπιγκ πρόεδρος της Ενωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (DRV) στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου - η οποία πραγματοποιείται φέτος διαδικτυακά - οι κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές σιγά σιγά αυξάνονται και αυτή τη στιγμή φθάνουν στο 26% των κρατήσεων του 2020. 
Ιδιαίτερη ζήτηση διαπιστώνεται για την Ελλάδα και την Τουρκία.
Ο ίδιος επισήμανε ότι θα πρόκειται για επιτυχία, αν το φετινό καλοκαίρι η τουριστική κίνηση των Γερμανών επιστρέψει στο 50% της προ πανδημίας εποχής. 
Και ανέφερε ότι ο οργανωμένος τουρισμός κατέγραψε την προηγούμενη χρονιά κάμψη της τάξης του 65%, «γυρίζοντας την αγορά 30 χρόνια πίσω».

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΣΙΠΡΑΣ 2012 "Δεν θα μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια σας"

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και το Υπουργείο Μεταφορών Κοιμάται;

Δυό φωτογραφίες με Έλληνα αιχμάλωτο κατά τήν διάρκεια τής εισβολής τών Τούρκων το 74 στήν Κύπρο

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ 2.200 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νίκος Παππάς: Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Εντυπωσιακό! Λαμπερά πολύχρωμα σύννεφα στον Άρη

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ