Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Click away: Παραγγελίες, πληρωμές, παραλαβές - οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν 2 στο 13033Οι αγορές θα γίνονται μόνο μέσω προαγοράς είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη είτε τιμολόγιο, είτε μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Διεύθυνση, ΑΦΜ, Χρονικό διάστημα παραλαβής.

Δεν θα επιτρέπεται η ανταλλαγή χρημάτων και οι πληρωμές θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών με POS.

Η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και μετά από ραντεβού και από ένα και μόνο άτομο.

Ισχύει ο κανόνας της απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πελατών ενώ έξω από το κατάστημα μπορούν να βρίσκονται έως 9 άτομα παρόντα.

Για να μεταβούν στα καταστήματα για να παραλάβουν τα προϊόντα με click away οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 2 στο 13033.

Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη απόδειξη προαγοράς από τον προμηθευτή.Τι ισχύει για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία

Από την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν ξανά και τα κομμωτήρια σε όλη τη χώρα. Προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν το μεγάλο όγκο των πελατών, δίνεται η δυνατότητα για λειτουργία με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με ραντεβού, προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου δίνεται και στα βιβλιοπωλεία που επίσης ανοιγουν τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα. Θεσπίστηκε ανώτατο όριο 4 πελατών σε καταστήματα έως 100 τ.μ. ή ενός πελάτη ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ.


Πηγή: skai.grΣχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Βόλος «Έφοδος» Μπέου στην Πολεοδομία – Απουσίαζε το 70% των υπαλλήλων

 

ΝΕΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - Τα έξι βήματα για να λάβετε κλειδάριθμο σε email ή κινητό

Η νέα διαδικασία 1.Διαδικασία εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των νέων χρηστών του TAXISnet. Για την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των νέων χρηστών του TAXISnet απαιτείται η υποβολή σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr), στην οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει το όνομα (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που επιθυμεί να έχει ως χρήστης του συστήματος. Στην ίδια αίτηση ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας του (σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και e-mail). Για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η απόδοση κλειδαρίθμου, ο οποίος δύναται να χορηγείται είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του φορολογούμενου στη Δ.Ο.Υ είτε, σε περίπτωση φυσικών προσώπων, και εξ αποστάσεως, μέσω κινητού τηλεφώνου και e-mail. Σε περίπτωση επιλογής από τον φορολογούμενο της εξ αποστάσεως απόδοσης κλειδαρίθμου, ο φορολογούμενος οφείλει να συμπληρώσει επιπλέον στην αίτηση, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρε

Ώρες αγωνίας για τον σλοβάκο πρωθυπουργό -Τι ισχυρίστηκε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας

 

ΕΚΤ: Τριπλό καμπανάκι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρωζώνης - Ποιοι είναι οι 3 κίνδυνοι

 

"Με έχει απασχολήσει πολύ ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους"

 

Δήμαρχος Πύργου: Οι πολίτες αρνούνται τον περιορισμό, κυκλοφορούν έξω

«Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο στη διάδοση της ίωσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς εκείνων που ταξίδεψαν στους Αγίους Τόπους και άνθρωποι οι οποίοι εργάζονταν στον ίδιο χώρο και έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει νοσήσει», τόνισε ο δήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν ξέρουμε πόσοι είναι, σίγουρα είναι αρκετοί γιατί με βάση και τα διαγνωσμένα κρούσματα και με βάση αυτούς που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά. Είναι και αδίκημα με βάση την ισχύουσα. Υπάρχει μια γενικότερη συστολή του κόσμου, αλλά όταν κυκλοφορούν πάνε στα καφενεία, στην αγορά»

Νεα σφοδρή Ρωσική επίθεση στην Οδησσό:Δεκάδες κτίρια στις φλόγες- Τουλάχιστον 14 τραυματίες

 

Ο Ευθύμιος Λέκκας στο EΡΤΝews για την άσκηση «Μίνωας»

 

Ξεκίνησαν δρομολόγια τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία