Πρόσληψη 100 νέων συνοριοφυλάκων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Καβάλα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου, την πόλη της Καβάλας και ανακοίνωσε την ενίσχυση του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης με 100 συνοριοφύλακες.

Ο υπουργός έθεσε σαν προτεραιότητα τον μηδενισμό των μεταναστευτικών ροών στα σύνορα, τονίζοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένα πολύ μεγάλο έργο από τον Έβρο που στοχεύει στην ηλεκτρονική θωράκιση της περιοχής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία του - υπό κατασκευή- φράχτη για την περιοχή, καθώς και στην ανάληψη καθηκόντων από τους 400 νέους συνοριοφύλακες που σε λίγες μέρες ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους .

Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, τονίζοντας ότι το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Καβάλας έχει πολύ προσωπικό και είναι αποτελεσματικό.

Αναλυτικά η δήλωση εδώ

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ 2.200 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Από το “το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα” στο “ΠΑΣΟΚ σώσε μας”»

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νίκος Παππάς: Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: "Ελάχιστα νέα χρήματα φτάνουν στη χώρα μας."

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ