Τι θα γίνει στην Αγορά ακινήτων την επόμενη ημέρα;

Photo 165758006

Η κινητικότητα την πρώτη χρονιά της κρίσης, σύμφωνα με τα στατιστικά της Grad είναι αυξημένη. Αποταμιευμένα κεφάλαια σε τράπεζες. συνήθως τοποθετούνται στα ακίνητα, ενώ παράλληλα οι τιμές εμφανίζουν βελτίωση για τους αγοραστές.
Το καλό σενάριο λέει μια καλή στρατηγική από την πλευρά κυβέρνησης και τραπεζών μπορεί να φέρει ακόμα και θετικά αποτελέσματα και εξηγούμε:
-Έναρξη του έργου στο Ελληνικό.
-Παροχή των εγκεκριμένων δανείων σε αγοραστές κατοικιών.
-Παροχή κεφαλαίων κίνησης σε επιχειρήσεις.
-Βελτίωση του Τουρισμού μετά τον Ιούλιο.
-Αρκετοί Έλληνες του εξωτερικού ίσως αναζητήσουν κατοικίες ή κάποια άλλη μορφής επένδυση, για τα χρήματα που έχουν σε Ελληνικές Τράπεζες.
Παράλληλα η Ελλάδα αναδείχθηκε σε σοβαρή χώρα, κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, σε σχέση με Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, κάτι που θα φέρει Ευρωπαίους συνταξιούχους για αναζήτηση εξοχικής κατοικίας.
Τα επαγγελματικά ακίνητα σίγουρα θα παρουσιάσουν μια μεγαλύτερη πτώση από τα οικιστικά και αυτό όμως μπορεί να φέρει ευκαιρίες.

Π.Τσμπίδης
Μεσίτης/Διαχειριστής Grad International Real Estate Group
Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας
www.grad.gr



Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

"Από σήμερα είμαστε ένα άλλο κόμμα. Πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, ριζοσπαστικό."

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ