Δωρεά του ΣΦΕΕ - Νοσοκομειακός εξοπλισμός και υγειονομικό υλικό για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ


O Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και οι επιχειρήσεις-μέλη του, συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (SARS-CoV-2) και των αυξημένων αναγκών, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας νοσοκομειακό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, δωρεές ύψους άνω των 2 εκ. ευρώ.

Οι δωρεές περιλαμβάνουν 23 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας ΜΕΘ, 123 οθόνες ζωτικών λειτουργιών ΜΕΘ, 300 αεροθαλάμους εισπνοών, 6.000 πιστοποιημένες μάσκες ιατρών και νοσηλευτών και αντισηπτικά διαλύματα (22 τόνοι αιθυλικής αλκοόλης).

Οι επιχειρήσεις-μέλη που συμμετείχαν μαζί με τον ΣΦΕΕ είναι (με αλφαβητική σειρά): AbbVie, Allergan, Astra Zeneca, Chiesi, CSL Behring, Genesis Pharma, Gilead, GlaxoSmithKline, Ipsen, Lavipharm, Novartis, Novo Nordisk, Pfizer και Servier.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί τον ΣΦΕΕ και τις επιχειρήσεις-μέλη του, για τη σημαντική συμβολή τους, στην κρίση της Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, ο ΣΦΕΕ συντονίζει μια νέα προσπάθεια για τη συγκέντρωση μεγάλης παραγγελίας αναλωσίμων (μάσκες και στολές ιατρών και νοσηλευτών, γάντια, κ.α.).

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

"Από σήμερα είμαστε ένα άλλο κόμμα. Πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, ριζοσπαστικό."

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ