Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκαψαν 2 αυτοκίνητα, μία καντίνα, οικίσκους και σκηνές μετά το θάνατο 47χρονης Ιρανής


Σε τρεις συλλήψεις μεταναστών που θεωρούνται ως υπεύθυνοι για τα επεισόδια στο Κ.Υ.Τ. της Χίου στο Χαλκειός, προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, βρισκόμενοι πλέον αντιμέτωποι με βαριές ποινικές ευθύνες.

Πρόκειται για άτομα τα οποία θεωρούνται ως τα βασικά εμπλεκόμενα στα επεισόδια που κατέληξαν σε κάψιμο 2 αυτοκινήτων, μίας καντίνας, οικίσκων και σκηνών που βρίσκονταν έξω και περιμετρικά από τη ΒΙ.ΑΛ..

Ήδη το Υπουργείο Μετανάστευσης ζήτησε από την Αστυνομία να μην αρκεστεί σε αυτό τον αριθμό των συλλήψεων, προσπαθώντας να συνεχίσει την ταυτοποίηση όσων εμπλέκονται και συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα γεγονότα του Μεγάλου Σαββάτου.

«Δύσκολη νύκτα χθες στην ανοικτή δομή της ΒΙΑΛ, συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ και το προσωπικό για την επιβολή της τάξης. Θα αποδοθούν ευθύνες για τα επεισόδια», σχολίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Αιτία των επεισοδίων, αποτέλεσε η είδηση του θανάτου 47χρονης Ιρακινής, που σκόρπισε φόβο και ανασφάλεια στους διαμένοντες της ΒΙ.ΑΛ. θεωρώντας ότι είναι ακάλυπτοι από υγειονομική περίθαλψη, αφού η άτυχη 47χρονη είχε παραπεμφθεί στο Νοσοκομείο Χίου και είχε σταλεί πίσω στο hotspot, καταλήγοντας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως αργότερα έγινε γνωστό η 47χρονη Ιρακινή, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό με αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που διευκρινίστηκε από τις αρχές με δεδομένο ότι αρκετοί διαμένοντες της ΒΙ.ΑΛ. φοβήθηκαν ότι η αιτία θανάτου της 47χρονης ήταν η προσβολή από τον Covid19.

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

Πληθαίνουν οι ακραίες φωνές στην Ευρώπη

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024  

Ασφαλιστική ικανότητα για μικρές οφειλές