Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρακτικός οδηγός για τη συνέχιση της επιχειρηματικής λειτουργίας από τον ΣΕΒ


Με σκοπό την κωδικοποίηση των οργανωτικών προσαρμογών που απαιτούνται, υπό το έκτακτο καθεστώς του κορονοϊού COVID-19, ο ΣΕΒ συνέταξε έναν πρακτικό οδηγό, που αφορά δέκα βασικά αυτονόητα ερωτήματα για τη συνέχιση της επιχειρηματικής λειτουργίας.

Με δεδομένο ότι η προστασία της υγείας και τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι η πρώτη προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις, εξίσου σημαντικό είναι να διασφαλιστεί παράλληλα η οικονομική λειτουργία των επιχειρήσεων, για την προσφορά των απαραίτητων αγαθών και υπηρεσιών στους πολίτες, για τη διατήρηση του παραγωγικού ιστού την επόμενη μέρα, και για την προστασία των θέσεων εργασίας. Όπως σημειώνεται, κάθε επιχείρηση καλείται να προσαρμοστεί στις σημερινές πρωτόγνωρες συνθήκες, προστατεύοντας τους εργαζόμενους, διατηρώντας τη λειτουργία, τις γραμμές εφοδιασμού, ενέργειας, επικοινωνίας και συναλλαγών, σε απρόβλεπτο προς το παρόν, χρονικό ορίζοντα.

Σύμφωνα με τον Οδηγό του ΣΕΒ, ο σχεδιασμός κάθε επιχείρησης πρέπει να περιλαμβάνει, μέτρα άμεσης αντίδρασης, πρωτοβουλίες διοικητικής αναδιοργάνωσης, αλλά και επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για κάθε ενδεχόμενο. Παράλληλα, η δημιουργία εσωτερικού κλίματος ασφάλειας, ηρεμίας και κουλτούρας αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, είναι η κρίσιμη διάσταση που μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Δείτε τον οδηγό εδώ

Σχόλια

e-info.gr

IATRIKOS.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ success story

 

Δυνάμεις υπέρ του Ahmed Al Sharaa έκαψαν και λεηλάτησαν την ελληνική εκκλησία στην Taraa

  Pro-Ahmed Al Sharaa forces have burned and looted the Greek Church in Taraa — an ancient Byzantine fortress and sacred Christian site — as part of their brutal assault on the Swaida region pic.twitter.com/7lIoUTgxBG — Greco-Levantines World Wide (@GrecoLevantines) August 4, 2025

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής για την επέμβαση των ΗΠΑ

 

Διπλωματικό επεισόδιο στη Βεγγάζη -Ο Χαφτάρ έδιωξε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία για το Μεταναστευτικό

  Διπλωματικό επεισόδιο στη Βεγγάζη -Ο Χαφτάρ έδιωξε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία για το Μεταναστευτικό https://t.co/ECpF6U1Z9s — ERTNEWS (@ertnewsofficial) July 8, 2025

Λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο: Ανθρώπινα λάθη, ελλείψεις και παραβιάσεις του πρωτοκόλλου

 

Θέσεις εργασίας στα My Market και Metro

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία του Ντιόγκο Ζότα και του αδελφού του

 

Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει εξαφανιστεί από το διεθνές προσκήνιο – Δεν την υπολογίζουν εχθροί και φίλοι»

 

Συγκίνηση στο σχολείο του 12χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό

 

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γραμματικό – Πιθανή αιτία βραχυκύκλωμα από καρακάξα σε καλώδιο της ΔΕΗ

 

Eblog.gr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ Βlogger Δημοσιογράφος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας