Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλείνουν Ξενοδοχεία και Τουριστικά καταλύματα μέχρι 30 Απριλίου


Αναστέλλεται η λειτουργία των ξενοδοχείων και των λοιπών τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας από αύριο 15 Μαρτίου και μέχρι τις 30 Απριλίου. Ως προς τα ήδη λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα εποχικής λειτουργίας η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.03.2020 και διαρκεί έως και 30.04.2020.

Αυτό προβλέπεται με κοινή απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Υγείας Βασίλη Κικίλια και Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο. Η απόφαση εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Τεύχος Δεύτερο, Αρ. Φύλλου 857, 14 Μαρτίου 2020. Δείτε την επισύναψη.

Σχετικά με την απόφαση αυτή ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, είναι μια επιβεβλημένη και ορθή κίνηση.

Από την αρχή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, έχουμε τονίσει ότι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για γενναίες αποφάσεις.

Πάνω από όλα, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις δυσκολίες που προκύπτουν, να έχουμε αντανακλαστικά, να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα.

Ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ευθύνης.»

Υπενθυμίζεται ότι σχετική πρόταση είχε καταθέσει ο κ.Ρέτσος νωρίτερα σήμερα με ανάρτησή στο προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn.

Σχόλια

e-info.gr

IATRIKOS.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Βρέθηκε νεκρός ο 43χρονος Σπύρος στην αποθήκη του σπιτιού του

 

Δήμος Αθηναίων : Νέοι κανονισμοί για την κυκλοφορία των ηλεκτρικών πατινιών

 

Προκαταρκτική εξέταση στο νοσοκομείο «Ελπίς» για το ατύχημα που προκάλεσε εγκαύματα

 

Ο πρέσβης του Ιράν Μάλεκ Χοσεΐν Γκιβζάντ στο OPEN

 

Λέων ΙΔ’ ο νέος Πάπας: Θεωρείται μετριοπαθής και συμφιλιωτικός

 

Ν. Ανδρουλάκης: Θα προτείνουμε προανακριτική για κακουργηματικές πράξεις για τον Κ. Καραμανλή

 

Μέτρα για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια: Αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών

 

Ινδία - Πακιστάν: Ολονύχτιο διπλωματικό θρίλερ υπό τον φόβο ενός ολοκληρωτικού πολέμου

 

Ρεύμα: Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 

Ebog,gr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ Βlogger Δημοσιογράφος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας