Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΚΤΕΛ


Ηλεκτρονικό εισιτήριο αποκτούν τα αστικά ΚΤΕΛ της περιφέρειας, μετά από πρόταση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) την οποία έκανε αποδεκτή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Το έργο της εγκατάστασης συστήματος ενοποιημένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα αστικά ΚΤΕΛ ΑΕ και στα αστικά ΚΤΕΛ, θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Ειδικού Λογαριασμού Εισφοράς 1% από τις ακαθάριστες εισπράξεις των ΚΤΕΛ, με διάθεση ποσού 745.023 ευρώ και αφορά στη δημιουργία των ψηφιακών υποδομών, ώστε να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα 32 αστικά ΚΤΕΛ της επικράτειας.


Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της μηχανογράφησης και του απαιτούμενου τεχνικού εξοπλισμού, καθώς και την άδεια χρήσης του λογισμικού για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και στον καλύτερο έλεγχο των εσόδων και της επιδοματικής πολιτικής στις αστικές συγκοινωνίες των πόλεων της περιφέρειας.

Πηγή:

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

Πληθαίνουν οι ακραίες φωνές στην Ευρώπη

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024