Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7.000 νέες θέσεις εργασίας φέρνει το νέο αεροδρόμιο στην Κρήτη


«Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θα βρίσκεται στην καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου, σε απόσταση μικρότερη των 4 ωρών από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Θα μετατρέψει, δηλαδή, την Κρήτη σε τουριστικό προορισμό και κόμβο αεροπορικό ολόκληρο το χρόνο και σε όλες τις εποχές» πρόσθεσε.
Παράλληλα, το νέο αεροδρόμιο της Κρήτης «σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη ινδική επένδυση στην Ελλάδα της νέας εποχής» και «είναι ένα έργο που έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Fraport που αναβάθμισε 14 αεροδρόμια της ελληνικής περιφέρειας». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν σταματάμε εδώ. Σειρά παίρνουν άλλα 23 αεροδρόμια, για τα οποία θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό».
Όπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός, το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου «θα δημιουργήσει 7.000 θέσεις εργασίας. Στο ίδιο το αεροδρόμιο, στις αεροπορικές εταιρίες που θα εξυπηρετεί, καθώς και στις επιχειρήσεις που θα παρέχουν υπηρεσίες και αγαθά στους εργαζομένους και στους επισκέπτες του».

Σχόλια

e-info.gr

IATRIKOS.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Μεσσηνία

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή επιτροπή επέβαλε πρόστιμο ύψους 415 Εκ.Ευρώ

 

Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει εξαφανιστεί από το διεθνές προσκήνιο – Δεν την υπολογίζουν εχθροί και φίλοι»

 

Συγκίνηση στο σχολείο του 12χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό

 

Δυνάμεις υπέρ του Ahmed Al Sharaa έκαψαν και λεηλάτησαν την ελληνική εκκλησία στην Taraa

  Pro-Ahmed Al Sharaa forces have burned and looted the Greek Church in Taraa — an ancient Byzantine fortress and sacred Christian site — as part of their brutal assault on the Swaida region pic.twitter.com/7lIoUTgxBG — Greco-Levantines World Wide (@GrecoLevantines) August 4, 2025

Φωτιά στην Ερέτρια - Σηκώθηκαν εναέρια - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ +50% ΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Δυστυχώς τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν στην αντίθετη κατεύθυνση αρκετούς επαγγελματίες, λογιστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ιατρούς, υδραυλικούς κ.τ.λ έτσι ώστε να ζητούν +50% στην αμοιβή τους για να κόψουν απόδειξη. Αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων να μην κόβεται απόδειξη. Έτσι το κράτος δεν εισπράττει φόρους και κάποιοι γίνονται φοροφυγάδες για να μην κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

Σύλληψη καρδιοχειρουργού για «φακελάκι» 2.500 ευρώ

 

Άραχθος: Τα δύο παιδιά προσφέρουν νέα ζωή - 13 μοσχεύματα σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία

 

Eblog.gr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ Βlogger Δημοσιογράφος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας