Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7.000 νέες θέσεις εργασίας φέρνει το νέο αεροδρόμιο στην Κρήτη


«Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θα βρίσκεται στην καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου, σε απόσταση μικρότερη των 4 ωρών από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Θα μετατρέψει, δηλαδή, την Κρήτη σε τουριστικό προορισμό και κόμβο αεροπορικό ολόκληρο το χρόνο και σε όλες τις εποχές» πρόσθεσε.
Παράλληλα, το νέο αεροδρόμιο της Κρήτης «σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη ινδική επένδυση στην Ελλάδα της νέας εποχής» και «είναι ένα έργο που έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Fraport που αναβάθμισε 14 αεροδρόμια της ελληνικής περιφέρειας». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν σταματάμε εδώ. Σειρά παίρνουν άλλα 23 αεροδρόμια, για τα οποία θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό».
Όπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός, το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου «θα δημιουργήσει 7.000 θέσεις εργασίας. Στο ίδιο το αεροδρόμιο, στις αεροπορικές εταιρίες που θα εξυπηρετεί, καθώς και στις επιχειρήσεις που θα παρέχουν υπηρεσίες και αγαθά στους εργαζομένους και στους επισκέπτες του».

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

Πληθαίνουν οι ακραίες φωνές στην Ευρώπη

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024