Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

100 θέσεις εποχικής απασχόλησης στην Coca Cola


Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης για το 2020, ενισχύει το δυναμικό της με 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης σε 22 περιοχές της Ελλάδας. Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων της χώρας ως Μarket Developers. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις και να εμπνευστούν από αγαπημένα brands και κορυφαία προϊόντα σε κατηγορίες όπως αναψυκτικά, χυμοί, αλκοολούχα ποτά, καφές και snacks.

O επαγγελματισμός, η αφοσίωση, η πελατοκεντρικότητα και η ομαδικότητα, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί να έχουν οι ενδιαφερόμενοι. Ως Μarket Developers της εταιρείας θα εκπαιδευτούν πάνω σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων από καταξιωμένα στελέχη, θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την αγορά και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν την μετέπειτα καριέρα τους. Στο πέρας της 6μηνης περιόδου, οι Market Developers αξιολογούνται μέσα από σύγχρονες διαδικασίες και ένα μεγάλο ποσοστό εντάσσεται μόνιμα στο δυναμικό της εταιρείας σε οργανικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, το 2019, το 40% των εποχικών εργαζόμενων της Coca‑Cola Τρία Έψιλον, ανέλαβε οργανικές θέσεις, ενώ πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους πορεία από Market Developer.

«Η ομάδα πωλήσεων της Coca‑Cola Τρία Έψιλον αποτελεί ένα σημαντικό και δυναμικά αναπτυσσόμενο κομμάτι της εταιρείας! Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξή της προκειμένου να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά και να μπορούμε να προσφέρουμε σταθερά τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της χώρας. Δίνουμε έμφαση στη εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων μας επενδύοντας ουσιαστικά στο μέλλον και δημιουργούμε για αυτούς ένα ευχάριστο, φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που τους βοηθά να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν» υπογραμμίζει η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca‑Cola Τρία Έψιλον.

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας και μια εταιρεία που θέλει διαρκώς να πρωτοπορεί, να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και να μπορεί να παρέχει σήμερα, το εργασιακό περιβάλλον του αύριο. Απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, ενώ δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες καριέρας, στοχεύοντας στην ενσωμάτωση ταλαντούχων επαγγελματιών στο δυναμικό της. Πρόσφατα μάλιστα, η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για το 2020 από το παγκόσμιο Ινστιτούτο, ”Top Employers Institute”, ξεχωρίζοντας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που χτίζει μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, αποδοχής, καινοτομίας και ανοιχτού διαλόγου, επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων, τους παρέχει σταθερότητα αλλά και ευελιξία και ανταγωνιστικές παροχές, και τους ενδυναμώνει να είναι ο εαυτός τους και να απολαμβάνουν πραγματικά αυτό που κάνουν. Παράλληλα, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα καθώς οι άνθρωποί της, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces) και η νέα γενιά ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες επιλογής (έρευνα GEN Y, kariera.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό εδώ μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι θέσεις αφορούν τις παρακάτω περιοχές: Μεσσηνία, Ρόδος, Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Καβάλα, Θάσος, Κατερίνη, Λέσβος, Βόλος, Σκιάθος, Λαμία, Εύβοια.



Μάθετε περισσότερα για τις θέσεις εργασίας εδώ

Σχόλια

e-info.gr

IATRIKOS.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα τους τρελάνουμε όλους!

  BREAKING NEWS! Θα τους τρελάνουμε όλους! Εμείς τους Έλληνες τους θέλουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ και την Ελλάδα ΜΕΓΑΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! #Θα_ξανακάνουμε_την_Ελλαδα_περήφανη #Βελόπουλος #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ #Τραμπ #Ελλαδα pic.twitter.com/Ag4N7ovBtZ — Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) November 8, 2024

Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ - Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφήνουν αιχμές για καταστροφή στοιχείων ελέγχου, από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ διευκρινίζονται τα εξής: Το αρχειακό υλικό του Οργανισμού που εστάλη προς ανακύκλωση στις 10-07-2025 στην Θεσσαλονίκη, αφορούσε το έτος 2014 και η καταστροφή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία καταστροφής αρχειακού υλικού του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία ξεκίνησε στις 30-01-2025 με την αποστολή των Πινάκων αρχείων Καταστρεπτέων Υλικών της ΠΔ Μακεδονίας-Θράκης και ολοκληρώθηκε με το υπ.αρ.πρωτ. 23412/02-07-2025 έγγραφο της ΑΑΔΕ και το από 10-07-2025 πρωτόκολλο παράδοσης υλικών μεταξύ της ΑΑΔΕ-Γενική Δ/νση Τελωνείων-Τμήμα Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού και της συνεργαζόμενης με αυτήν εταιρείας ανακύκλωσης. Διευκρινίζεται ότι στο αρχείο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονταν αρχειακό υλικό που είχε κοινοποιηθεί ότι ελέγχεται και στο ψηφιακό αρχείο του ΟΠΕΚΕΠ...

Oρκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας

  Στη Σχολή Ικάρων και στην ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας @HAFspokesperson , στους οποίους επέδωσε τα ξίφη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να υπηρετούν με υπερηφάνεια την Πατρίδα. #ΠολεμικήΑεροπορία … pic.twitter.com/t6bNFBH5Ce — Nikos Dendias (@NikosDendias) July 8, 2025

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Συγκίνηση στο σχολείο του 12χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό

 

Φωτιά στην Ερέτρια - Σηκώθηκαν εναέρια - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

 

Πόσο θα κοστίσει στην Ελλάδα μία γενική σύρραξη Ισραήλ – Ιράν: Οι 5 τομείς που επηρεάζονται

 

Στη Βουλή η Καρυστιανού: Κατέθεσε 1,3 εκατ. υπογραφές - «Θέλουμε να σταματήσει η ατιμωρησία»

  Στη Βουλή η Καρυστιανού: Κατέθεσε 1,3 εκατ. υπογραφές - «Θέλουμε να σταματήσει η ατιμωρησία» #ingr #innews #τεμπη #βουλη #καρυστιανου pic.twitter.com/EzQQIm4KVJ — in.gr/news (@in_gr) July 7, 2025

Πολωνός καθηγητής 43 ετών το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Παρασκευή

 

Δόμνα Μιχαηλίδου: Πριμ 10.000 ευρώ σε όποιον εγκατασταθεί μόνιμα στους 3 δήμους του Έβρου

 

Eblog.gr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ Βlogger Δημοσιογράφος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας