Παγκόσμια ανησυχία - Από την Κίνα στην Ιαπωνία ο Κοροναϊός



Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Ιαπωνίας επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κοροναϊό που έχει εντοπιστεί στην Κίνα, γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας σήμερα.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις ενός τριαντάχρονου από τη νομαρχία Καναγκάουα, πολύ κοντά στο Τόκιο, έδειξαν πως έχει μολυνθεί από τον ιό, εξήγησε το υπουργείο. Ο άνδρας είχε ταξιδέψει στην κινεζική πόλη Βουχάν, όπου καταγράφεται ξέσπασμα κρουσμάτων πνευμονίας που πιστεύεται από νέο στέλεχος κοροναϊού, διευκρίνισε.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει προειδοποιήσει ότι ο νέος ιός ενδέχεται να εξαπλωθεί με ταχύτητα σε διεθνές επίπεδο, παροτρύνοντας τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο να επαγρυπνούν για την εμφάνιση κρουσμάτων του.

ΠΗΓΗ : CNN

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΣΙΠΡΑΣ 2012 "Δεν θα μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια σας"

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και το Υπουργείο Μεταφορών Κοιμάται;

Δυό φωτογραφίες με Έλληνα αιχμάλωτο κατά τήν διάρκεια τής εισβολής τών Τούρκων το 74 στήν Κύπρο

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ 2.200 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νίκος Παππάς: Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Εντυπωσιακό! Λαμπερά πολύχρωμα σύννεφα στον Άρη

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ