Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Μέχρι αύριο 11/7 οι αιτήσεις

Προκήρυξη ΣΟΧ1/2019 για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Σταδίου Ειρήνης και Φίλιας.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 11-7-2019 στην παρακάτω διεύθυνση: - ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 185 47 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Μιλτιάδη Φραγκίστα (τηλ. επικοινωνίας: 210 4893276) - είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( www.sef-stadium.gr) : ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ → οδηγούνται στην σελίδα και από εκεί θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες. - Στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πειραιά.

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

Πληθαίνουν οι ακραίες φωνές στην Ευρώπη

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024