ΑΘΗΝΑ : ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δυστυχώς η Αθήνα είναι παραδομένη στα Ναρκωτικά, στην Πορνεία στο Έγκλημα και στην Ανομία.
Η Πολιτεία - δηλαδή το κράτος, θα μπορούσε μέσα σε μια μέρα να ελέγχει πάνω από το 50% αυτής της παράνομης δραστηριότητας η οποία καλύπτει όλο το κέντρο των Αθηνών.
Στέκια θανάτου παντού, πίσω από τη Νομική, στα Εξάρχεια, κοντά στην Πλατεία Βάθης ,στην Καραϊσκάκη, κατά μήκος της Πατησίων.
Χιλιάδες μετανάστες χωρίς Άδεια Παραμονής , χωρίς μισθωτήρια στα σπίτια που μένουν, με πόρους το παράνομο εμπόριο, την πορνεία και τα ναρκωτικά.
Ποιος φταίει;
Ελάχιστοι Έλληνες που μένουν στις περιοχές της άλλης Αθήνας, κλειδαμπαρώνται νωρίς πίσω από πόρτες με κάγκελα, λουκέτα και συναγερμούς.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
Η Ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι μερικές φορές τα Αστυνομικά τμήματα δεν απέχουν παρά μερικές δεκάδες μέτρα.
Η αποίκηση με ξένα και κακοποιά στοιχεία των γειτονιών του κέντρου είναι γεγονός, όμως η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.


Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ