Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΑ ΚΑΙ Α21


ΚΕΑ Μαϊου 2019: Πληρωμή KEA
Πριν τις εκλογές θα γίνει και η καταβολή του ΚΕΑ Μαϊου 2019, μαζί με όλες τις άλλες πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων που θα γίνουν από το κράτος.

Τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 24 Μαϊου.

Πιο συγκεκριμένα έχει εγκριθεί δαπάνη ύψους, 52.294.121,73 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να γίνει πληρωμή του ΚΕΑ Μαΐου 2019 στους δικαιούχους.

Τα χρήματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα και ανάλογα με την τράπεζα. Συνήθως ξεκινάει μετά τις 6 με 7 το απόγευμα και ολοκληρώνεται νωρίς το βράδυ.

Η πληρωμή του ΚΕΑ Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

ΟΠΕΚΑ Α21 – Επίδομα παιδιού 2019 β’ δόση

Η κατάθεση της β’ δόσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων προγραμματίζεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το διήμερο της 23ης με 24ης Μαΐου 2019.

Μέσω του ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους, σε ποσό που ανέρχεται στα 961 εκατ. ευρώ, το οποίο και αποδεσμεύεται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων έχει ανοίξει.

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε απόγνωση οι αγρότες - Καταστροφές σε καλλιέργειες από το χαλάζι

 

Πλήθος αντιδράσεων για τη συνάντηση Ερντογάν - Χανίγιε

 

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις| Ethnos

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Αποτέλεσμα τακτικής πρόκλησης βροχής, η πλημμύρα στο Ντουμπάϊ;

 

Ο Γολγοθάς των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας - Τι λέει ο Δημήτρης Κουρέτας | Ethnos

 

Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων

  Φώτα πορείας: Γιατί η αντανάκλαση αυξάνει το ρίσκο καρδιακών παθήσεων #φώτα #αυτοκίνητο #καρδιακέςπαθήσεις https://t.co/XiiJ3mmIdd — Real (@RealGroupGreece) April 20, 2024

Κατέρρευσε η διπλωματία για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα, λένε οι Ρώσοι αναλυτές

 

Ο Ευθύμιος Λέκκας στο EΡΤΝews για την άσκηση «Μίνωας»

 

H5N1 Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα

  Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών - Βρέθηκε σε αγελαδινό γάλα #tovimagr https://t.co/vD2qLDmvLy — ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) April 19, 2024