Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλες οι προοπτικές της ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στην ΕλλάδαΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Συνδέσμου για τον Τουρισμό Υγείας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Πέρα από τα κλασικά θέματα που αφορούσαν στους απολογισμούς πεπραγμένων και στους οικονομικούς απολογισμούς και προϋπολογισμούς το ενδιαφέρον της Γενικής Συνέλευσης επικεντρώθηκε στη μεγάλη σπουδαιότητα που έχει η προοπτική της ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα. 

Από πλευράς πολιτείας παραβρέθηκε και μίλησε για αυτές τις προοπτικές και το ενδιαφέρον της, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κύριος Γεώργιος Τζιάλλας, ο οποίος με την παρουσία του και με τις επισημάνσεις του επιβεβαίωσε τη στήριξη του Υπουργείου στις προσπάθειες του Ελληνικού Συνδέσμου. 

Πολλοί σημαντικοί ακόμη παράγοντες αναλύθηκαν στην εν λόγω εκδήλωση όπως το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης παρόχων υγείας αλλά και ασθενών καθώς επίσης και ο τομέας των επενδύσεων.

Ένας άλλος ακόμα τομέας που υπογραμμίστηκε στην Γενική Συνέλευση που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας είναι η πιστοποίηση των παρόχων και των προσφερομένων υπηρεσιών γεγονός που θα διασφαλίσει την αξιοπιστία σε όλους τους τομείς Τουρισμού Υγείας. 

Αναλύθηκε ακόμα το στρατηγικό πλάνο του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας για το 2018 και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση η παρουσία του Συνδέσμου αφενός μεν σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, αφετέρου στις στοχευμένες αποστολές στελεχών του σε χώρες επιλογής. 

Εξάλλου όπως τόνισε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου, Καθηγητής Δερματολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, κύριος Κωνσταντίνος Κουσκούκης έχοντας μόλις επιστρέψει από τη Μελβούρνη, από μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, με στόχο την προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού, οι ομογενείς και ιατρικοί σύλλογοι του εξωτερικού έχουν ενεργοποιηθεί και πρέπει να δράσουμε εδώ και τώρα για να κεφαλαιοποιήσουμε τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει, ενώ ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Ομίλου Zita, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε την παγκόσμια αγορά.

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουσκούκης, καθηγητής Δερματολογίας- Νομικός, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής 
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κουτσίκος, πρόεδρος Ελληνο-τουρκικού εμπορικού επιμελητηρίου 
Γενικός Γραμματέας: Ζαχαρίας Καπλανίδης, Πρόεδρος Ομίλου Zita 
Ταμίας: Βικτωρία Γκαρέτσου, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος 
Οργανωτικός Γραμματέας: Νικήτας Ασημακόπουλος, 
Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά 

Μέλη: Τιμ Ανανιάδης, Διευθυντής- Διευθύνων Σύμβουλος Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» 
Αλέξανδρος Γιατζίδης, Ιατρός- Συντάκτης Υγείας 
Nίκος Κουρεμένος, Education & Project Manager Raisan D’ Etre
Ιωάννης Λύρας, Πλαστικός Χειρουργός 
Πάντος Κωνσταντίνος, Γυναικολόγος 
Fedon Alexander Lindberg, Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος- Διαβητολόγος 

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Βόλος «Έφοδος» Μπέου στην Πολεοδομία – Απουσίαζε το 70% των υπαλλήλων

 

Ώρες αγωνίας για τον σλοβάκο πρωθυπουργό -Τι ισχυρίστηκε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας

 

ΕΚΤ: Τριπλό καμπανάκι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρωζώνης - Ποιοι είναι οι 3 κίνδυνοι

 

ΝΕΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - Τα έξι βήματα για να λάβετε κλειδάριθμο σε email ή κινητό

Η νέα διαδικασία 1.Διαδικασία εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των νέων χρηστών του TAXISnet. Για την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των νέων χρηστών του TAXISnet απαιτείται η υποβολή σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr), στην οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει το όνομα (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που επιθυμεί να έχει ως χρήστης του συστήματος. Στην ίδια αίτηση ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας του (σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και e-mail). Για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η απόδοση κλειδαρίθμου, ο οποίος δύναται να χορηγείται είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του φορολογούμενου στη Δ.Ο.Υ είτε, σε περίπτωση φυσικών προσώπων, και εξ αποστάσεως, μέσω κινητού τηλεφώνου και e-mail. Σε περίπτωση επιλογής από τον φορολογούμενο της εξ αποστάσεως απόδοσης κλειδαρίθμου, ο φορολογούμενος οφείλει να συμπληρώσει επιπλέον στην αίτηση, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρε

"Με έχει απασχολήσει πολύ ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους"

 

Ξεκίνησαν δρομολόγια τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία

 

Δήμαρχος Πύργου: Οι πολίτες αρνούνται τον περιορισμό, κυκλοφορούν έξω

«Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο στη διάδοση της ίωσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς εκείνων που ταξίδεψαν στους Αγίους Τόπους και άνθρωποι οι οποίοι εργάζονταν στον ίδιο χώρο και έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει νοσήσει», τόνισε ο δήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν ξέρουμε πόσοι είναι, σίγουρα είναι αρκετοί γιατί με βάση και τα διαγνωσμένα κρούσματα και με βάση αυτούς που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά. Είναι και αδίκημα με βάση την ισχύουσα. Υπάρχει μια γενικότερη συστολή του κόσμου, αλλά όταν κυκλοφορούν πάνε στα καφενεία, στην αγορά»

Νεα σφοδρή Ρωσική επίθεση στην Οδησσό:Δεκάδες κτίρια στις φλόγες- Τουλάχιστον 14 τραυματίες

 

Ο Ευθύμιος Λέκκας στο EΡΤΝews για την άσκηση «Μίνωας»