ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Το υπουργείο Οικονομικών προχωρά με διαδικασίες – εξπρές λίγο πριν από το τέλος του 2017 στη διάθεση μιας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και συγκεκριμένα ενός εκτάκτου επιδόματος θέρμανσης, με δικαιούχους τους κατοίκους συνολικά εννέα νομών της ελληνικής επικράτειας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», το έκτακτο μέρισμα θα λάβουν οι κάτοικοι των νομών Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, θα αφορά σε όσους είχαν υποβάλει αίτηση για το  κατά τη διάρκεια της περιόδου 2016-2017, δηλαδή σε όσους είχαν κάνει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι και τον Απρίλιο του 2017.
Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.
Προθεσμίες
ΑΠΟ

ΕΩΣ
Βήμα - Βήμα
  1. Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.
  2. Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
  3. Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη
  4. Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα
  5. Αποδέχομαι τους σχετικούς όρους
  6. Επιλέγω υποβολή αίτησης
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ