Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προκηρύξεις για διορισμούς στο Δημόσιο μέσα στο 2018


1) Σύντομα θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για την πρόσληψη περίπου 8.845 μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων σε δήμους (κεντρικές υπηρεσίες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ) όλης της χώρας ,σε ειδικότητες όπως χειριστές μηχανημάτων, υπάλληλοι στην καθαριότητα, οδηγοί απορριμματοφόρων κλπ.
Με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης οι τωρινοί συμβασιούχοι στην καθαριότητα των δήμων θα λάβουν μπόνους 17 μορίων ανά μήνα εμπειρίας και για σύνολο 24 μηνών.
Οι απολαβές των υπαλλήλων που θα προσληφθούν από τους δήμους θα καλύπτονται από τους δημοτικούς προϋπολογισμούς και συγκεκριμένα μέσω των ανταποδοτικών τελών των δήμων.
2) Εκκρεμεί αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων στα σωφρονιστικά καταστήματα .Η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ αναμένεται να εκδοθεί το Φεβρουάριο του 2018 και θα αφορά υπαλλήλους εκπαιδευτικής κατηγορίας ΔΕ,ΤΕ και ΠΕ σε ειδικότητες όπως γιατροί, υπάλληλοι φύλαξης, νοσηλευτές ,κοινωνικοί λειτουργοί κλπ
3) Στις αρχές της Άνοιξης αναμένεται και η έκδοση από το ΑΣΕΠ μιας ακόμη μεγάλης προκήρυξης για την πρόσληψη 510 μονίμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ και σε ειδικότητες όπως διανομείς ταχυδρόμοι, εσωτερικής εκμετάλλευσης (κατηγορίας ΔΕ εκπαίδευσης), οδηγοί, διαμετακομιστές κλπ
4) Από τις 3 Ιανουαρίου και έως στις 22 του ίδιου μήνα έχει οριστεί η χρονική περίοδος για την υποβολή των συστημένων επιστολών στο ΑΣΕΠ (εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση συν δικαιολογητικά) για τους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 548 υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Εφοριακοί και τελωνειακοί).
Με βάση την προκήρυξη 1Γ/2017 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο νομικής, διοικητικά-οικονομικα πτυχία,και στατιστικής, ενώ στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται η γνώση Η/Υ και η καλή γνώση αγγλικής η γαλλικής η γερμανικής γλώσσας.
Για την ΑΑΔΕ μάλιστα πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκες κοινή υπουργική απόφαση με βάση την οποία συστήνονται άμεσα 1.800 οργανικές θέσεις (εφοριακοί, τελωνειακοί και υπάλληλοι άλλων κλάδων και ειδικοτήτων όπως διοικητικού/οικονομικού, επιθεωρητών, πληροφορικής, χημικών, μηχανικών, επιμελητές, φύλακες κλπ ) για να στελεχώσουν εφορείες, τελωνεία, την υπηρεσία διασφάλισης εσόδων, ,τα κέντρα ελέγχου μεγάλου πλούτου και επιχειρήσεων κλπ
5)Από τις 8 Ιανουαρίου έως στις 29 Ιανουαρίου έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη 16Κ/2017 η υποβολή των αιτήσεων από υποψηφίους για 62 θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού.(Κεντρική Υπηρεσία, εφορείες Αρχαιοτήτων κλπ)
6)Αρχές Ιανουαρίου αναμένεται η έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για 103 θέσεις σε φορείς του δημοσίου, εκ των οποίων 90 στην ΕΥΔΑΠ(85 εργάτες και 5 αποθηκάριους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) και 13 επίσης υπαλλήλους Υποχρεωτικής εκπαίδευσης στον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου, στη Διώρυγα της Κορίνθου και στον οίκο Ναύτου.

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ετήσιο εισόδημα κάτω από 10.000 € δήλωσε το 61,82% των Ελλήνων

 

"Με έχει απασχολήσει πολύ ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους"

 

Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος | Αταίριαστοι

 

Ελον Μασκ: Το μόνο ανοιχτό ερώτημα είναι αν θα πάρει η Ρωσία την Οδησσό ή όχι | Ethnos

 

Ο Σ. Καλεντερίδης στη «Ν» για τα Ελληνοτουρκικά «σύννεφα» και Μέση Ανατολή

 

ΕΚΤ: Τριπλό καμπανάκι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρωζώνης - Ποιοι είναι οι 3 κίνδυνοι

 

Μάτι: Οργή και αγανάκτηση συγγενών για την απόφαση του δικαστηρίου

 

Τούρκοι αναλυτές: «Δεν πετούν τα αεροσκάφη μας - Παραδόθηκαν στους Έλληνες»

 

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Σε πλήρη πανικό το Μαξίμου χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους για να μειώσει τη διαφορά με τη Ν.Δημοκρατία. Αφού άρχισε να φαντάζεται τον τρόπο να κλείσει τους πολιτικούς αντιπάλους φυλακή και δεν του βγήκε, τώρα αλλάζει τακτική και προχωρά στην "εξαγορά" στελεχών ιδίως από το ΚΙΝΑΛ, τάζοντας τους θέσεις - με τελευταίους Θ.Θεοχαρόπουλο και Γ.Παπανδρέου. Το αποτέλεσμα είναι να γλύφει αυτούς που έφτυνε ως υπαίτιους για την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο. Τραγική επικοινωνιακή συμπεριφορά χωρίς αρχές.