Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών


Ξεκκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
•Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών (3) μηνών πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2.
•Μακροχρόνια άνεργοι, ήτοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών μέχρι την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2.
•Εγγεγραμμένοι άνεργοι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), κατά την υπόδειξη τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, για τους οποίους δεν απαιτείται χρονικό  διάστημα εγγεγραμμένης ανεργίας .
•Άνεργοι ηλικίας 30 έως 49 ετών εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον μιας ημέρας πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής» (Πρόσκληση 2 /2016) της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΑΠΚΟ (Αριθμ. Πρωτ. 6.14727/5.12558/29.11.2016), που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τόσο τη θεωρητική κατάρτιση όσο και την πρακτική άσκηση.
20-11-2017 ΦΕΚ Β'3997
Για την υποβολή της αίτησης πατήστε εδώ

Σχόλια

e-info.gr

IATRIKOS.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ο θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός της Τουρκίας: Καλύπτει το...μισό Αιγαίο

 

Άνοιξαν οι ουρανοί: Καταστροφές σε καλλιέργειες από σφοδρή χαλαζόπτωση

 

Φωτιά στην Ερέτρια - Σηκώθηκαν εναέρια - Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

 

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής για την επέμβαση των ΗΠΑ

 

Πόσο θα κοστίσει στην Ελλάδα μία γενική σύρραξη Ισραήλ – Ιράν: Οι 5 τομείς που επηρεάζονται

 

Στη Βουλή η Καρυστιανού: Κατέθεσε 1,3 εκατ. υπογραφές - «Θέλουμε να σταματήσει η ατιμωρησία»

  Στη Βουλή η Καρυστιανού: Κατέθεσε 1,3 εκατ. υπογραφές - «Θέλουμε να σταματήσει η ατιμωρησία» #ingr #innews #τεμπη #βουλη #καρυστιανου pic.twitter.com/EzQQIm4KVJ — in.gr/news (@in_gr) July 7, 2025

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε από θύτης να γίνει θύμα

 

"Σήμερα γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας μας"

 

Κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ success story

 

Eblog.gr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ Βlogger Δημοσιογράφος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας