Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eurobank : Πληρωμές προς το Δημόσιο με ένα τηλεφώνημα, δωρεάν, χωρίς κωδικούς πρόσβασης

Δίκτυο καταστημάτων | Eurobank

Η Eurobank στο πλαίσιο εξυπηρέτησης του κοινού με εξ’ αποστάσεως συναλλαγές προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανταποκριθούν σε υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο πραγματοποιώντας δωρεάν, άμεσα και απλά, μια σειρά πληρωμών με χρέωση λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, μέσω του Europhone Banking, ακόμα και αν δεν διαθέτουν τους ειδικούς κωδικούς πρόσβασης σε αυτό.

Συγκεκριμένα, μέσω του Europhone Banking οι πελάτες της Τράπεζας έχουν πρόσβαση στα εξής:
Δυνατότητα πληρωμών προς το Δημόσιο, με ένα απλό τηλεφώνημα 24 ώρες το 24ωρο στο Europhone Banking (210-9555000), χωρίς κωδικούς πρόσβασης. Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον διατηρούν λογαριασμό ή κατέχουν πιστωτική κάρτα Eurobank, μπορούν να πληρώσουν οφειλές στο Δημόσιο μεταξύ αυτών και βεβαιωμένες οφειλές, είτε χρεώνοντας το λογαριασμό τους είτε μέσω της πιστωτικής τους κάρτας, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα για πληρωμή, έως και 12 άτοκες δόσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού και εντάσσονται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης για τον μήνα Απρίλιο που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, επωφελούνται και από έκπτωση 25% που παρέχει το Δημόσιο σε περίπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση.
Πληρωμές που αφορούν σε:
Βεβαιωμένες οφειλές,
ΕΝΦΙΑ,
Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων,
Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης,
Τέλη κυκλοφορίας,
Πληρωμή ηλεκτρονικών παράβολων (e–Παράβολα).
Για την πραγματοποίηση της πληρωμής χρειάζεται, να έχετε την ταυτότητα οφειλής, που είναι ο μοναδικός κωδικός πληρωμής ο οποίος αναγράφεται στις εντολές πληρωμής προς το Δημόσιο.

Οι πελάτες της Τράπεζας διευκολύνονται να παραμένουν συνεπείς με φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο και να επωφεληθούν, εφόσον εμπίπτουν στην έκτακτη στήριξη του Δημοσίου, από την έκπτωση 25% σε περίπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών προς την φορολογική διοίκηση αλλά και από την πληρωμή σε άτοκες δόσεις μέσω της κάρτας τους. Παράλληλα, υποστηρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει η Πολιτεία για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων σε μια ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία που δημιουργεί η πανδημία της COVID–19 στην ελληνική οικονομία._

Σχόλια

IATRIKOS.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Νέες αιχμές Κασσελάκη για Τσίπρα

 

Σαντορίνη: Με όριο τους 8.000 επισκέπτες κρουαζιέρας

 

Βλαντιμιρ Πούτιν: Απόσυρση της Ουκρανίας από 4 περιφέρειες & αναγνώριση της Κριμαίας

 

«Στερεύουν» τα αποθέματα νερού στην Ελλάδα

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ξεκίνησαν δρομολόγια τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία

 

Συρία: «Μαζί με τον Πούτιν θα τον καλέσουμε στην Τουρκία»

 

Θολό το τοπίο στη Γαλλία μετά τη νίκη της Αριστεράς

 

Ώρες αγωνίας για τον σλοβάκο πρωθυπουργό -Τι ισχυρίστηκε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας

 

Τούρκοι αναλυτές: «Δεν πετούν τα αεροσκάφη μας - Παραδόθηκαν στους Έλληνες»