Υπομονή - 11/4/2020 Τα μέλη του προσωπικού απολυμαίνουν το Hubwang, ένα γνωστό δρόμο σνακ, στο Wuhan, στην επαρχία Hubei της κεντρικής Κίνας (Xinhua / Wang Yuguo)Η νέα υγειονομική αρχή δήλωσε την Κυριακή ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί νέα κρούσματα της νέας νόσου του κοροναϊού (COVID-19) στην κεντρική επαρχία του Χουμπέι της Κίνας.

Το Σάββατο, η επαρχία δεν είχε νέο θάνατο της νόσου.

Η επαρχιακή υγειονομική επιτροπή δήλωσε ότι ο Hubei είχε 647 ασυμπτωματικές περιπτώσεις υπό ιατρική παρακολούθηση μέχρι το Σάββατο, προσθέτοντας ότι 20 τέτοιες περιπτώσεις αναφέρθηκαν το Σάββατο.

Δεκαεπτά ασθενείς COVID-19 απελευθερώθηκαν από νοσοκομεία μετά από ανάκαμψη το Σάββατο. Μεταξύ των 303 ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο νοσοκομείο, οι 50 ήταν ακόμη σε σοβαρή κατάσταση και 43 άλλοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Hubei έχει μέχρι στιγμής αναφέρει 67,803 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 50,008 στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Wuhan.

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ 2.200 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Από το “το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα” στο “ΠΑΣΟΚ σώσε μας”»

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νίκος Παππάς: Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: "Ελάχιστα νέα χρήματα φτάνουν στη χώρα μας."

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ