Υπομονή - 11/4/2020 Τα μέλη του προσωπικού απολυμαίνουν το Hubwang, ένα γνωστό δρόμο σνακ, στο Wuhan, στην επαρχία Hubei της κεντρικής Κίνας (Xinhua / Wang Yuguo)



Η νέα υγειονομική αρχή δήλωσε την Κυριακή ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί νέα κρούσματα της νέας νόσου του κοροναϊού (COVID-19) στην κεντρική επαρχία του Χουμπέι της Κίνας.

Το Σάββατο, η επαρχία δεν είχε νέο θάνατο της νόσου.

Η επαρχιακή υγειονομική επιτροπή δήλωσε ότι ο Hubei είχε 647 ασυμπτωματικές περιπτώσεις υπό ιατρική παρακολούθηση μέχρι το Σάββατο, προσθέτοντας ότι 20 τέτοιες περιπτώσεις αναφέρθηκαν το Σάββατο.

Δεκαεπτά ασθενείς COVID-19 απελευθερώθηκαν από νοσοκομεία μετά από ανάκαμψη το Σάββατο. Μεταξύ των 303 ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο νοσοκομείο, οι 50 ήταν ακόμη σε σοβαρή κατάσταση και 43 άλλοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Hubei έχει μέχρι στιγμής αναφέρει 67,803 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 50,008 στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Wuhan.

Σχόλια

BANNER1

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες στο myOAEDlive – Στο 100% η πληρότητα των ψηφιακών ραντεβού για υπηρεσίες προς ανέργους τον μήνα Μάρτιο

POS KAI ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν 85χρονος και 76χρονη και 52χρονη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ