Ποια καταστήματα παραμένουν ανοικτά•Όλες οι επιχειρήσεις λιανικής πώλησης ειδών για την κάλυψη των οικιακών αναγκών, ιδίως super markets, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, οπωροπωλεία, κάβες.

• Τα φαρμακεία καθώς και τα καταστήματα αναπηρικών και ορθοπεδικών ειδών και τα καταστήματα ιατρικών και βιομηχανικών αερίων και μηχανημάτων.

• Τα καταστήματα οπτικών, καθώς και τα καταστήματα πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε τηλέφωνο ανάγκης που θα δίδεται από τους καταστηματάρχες.

• Οι δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων, (delivery ήroom service) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), εφόσον δεν επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων και το σερβίρισμα.

• Οι λαϊκές δημοτικές αγορές κατά το μέρος μόνο που πωλούνται προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, τηρουμένων των περιορισμών για το μη συγχρωτισμό.

• Τα πρατήρια υγρών καυσίμων

• Τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των συνεργείων που λειτουργούν εντός καθετοποιημένων μονάδων, αντιπροσωπειών λιανικής και after sales

• Τα καταστήματα εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων

• Τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ ή καταστήματα πώλησης ψιλικών

• Τα καθαριστήρια

• Τα καταστήματα παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και λοιπών υπηρεσιώνcourier

• Τα καταστήματα πώλησης και διατροφής ζώων συντροφιάς, ζωοτροφών ή κτηνιατρικών φαρμάκων

• Τα καταστήματα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, κατά το μέρος που αφορά υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης κινητών συσκευών, καθώς και οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον, τηρουμένων των περιορισμών για το μη συγχρωτισμό εντός των καταστημάτων.

• Τα καταστήματα εταιρειών παροχής ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, τα καταστήματα εμπορίας φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, πολλαπλασιαστικού υλικού και γεωργικών φαρμάκων ή υλικών.

• Τα εμπορικά καταστήματα εντός των λιμανιών και των αεροδρομίων όλης της χώρας, τηρουμένων των περιορισμών για το μη συγχρωτισμό εντός των καταστημάτων.

• Η απαγόρευση της παρούσας δεν καταλαμβάνει τα εμπορικά καταστήματα κατά το μέρος που εκτελούν ηλεκτρονικές παραγγελίες που παραδίδονται στη διεύθυνση του πελάτη.

Τέταρτον, απαγορεύουμε τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής από το εξωτερικό. Επίσης, παρατείνεται μέχρι 30 Απριλίου η ισχύς των αδειών οδήγησης και των δελτίων τεχνικού ελέγχου, τα ΚΤΕΟ.

Αναστέλλονται επίσης μέχρι την 30η Απριλίου όλες οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις για άδειες οδήγησης. Επίσης ενημερώνουμε κατηγορηματικά τους εισαγωγείς, ότι δεν πρόκειται να κατασχεθούν για κανένα λόγο πρώτες ύλες που αφορούν στην κατασκευή αντισηπτικών ή μασκών.

Σχόλια

 1. Προσφέρετε χρήματα ασφαλούς δανείου σε άτομα που έχουν επείγουσα ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μου για τα αιτήματά σας από 10.000 έως 7.000.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ είναι το email και το whatsapp για να επικοινωνήσετε: longtermf@gmail.com Whatsapp +33751223843

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για όλα τα άτομα που χρειάζονται δάνειο από 10.000 έως 7.000.000 ευρώ, επικοινωνήστε με αυτό το email και Whatsapp: longtermf@gmail.com +33751223843.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας, είμαι επιχειρηματίας που προσφέρει δάνεια χρημάτων σε άτομα που έχουν ανάγκη και σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Από 10.000 ευρώ έως 7.000.000 ευρώ σε όλα τα άτομα και τις εταιρείες που μπορούν να εξοφλήσουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Εδώ είναι η επαφή μου: longtermf@gmail.com Whatsapp +33751223843

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γεια σε όλους, είμαι επιχειρηματίας που βοηθά τους ανθρώπους που χρειάζονται χρήματα για να έχουν δάνειο για την υλοποίηση του έργου τους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email ή whatsapp εάν χρειάζεστε. Από 10.000 ευρώ έως 7.000.000 ευρώ σε οποιονδήποτε μπορεί να αποζημιώσει: longtermf@gmail.com Whatsapp +33751223843

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα σε όλους και σε όλους Είμαι επιχειρηματίας που προσφέρω δάνεια σε άτομα που έχουν ανάγκη και είναι σε θέση να εξοφλήσει το δάνειο στο χρόνο που έχει συναφθεί μεταξύ κάθε ατόμου που θα επικοινωνήσει μαζί μου. Από 5.000 έως 7.000.000 € για κάθε προσωπικό αίτημα και για εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου και στείλτε μου και τη διεύθυνσή σας, ώστε να μπορώ να απαντήσω στα μηνύματά σας: ( longtermf@gmail.com ) Whatsapp +33751223843

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεια σας κυρίες και κύριοι.
  Είμαι επιχειρηματίας που προσφέρει χρηματικά δάνεια σε άτομα που χρειάζονται επείγον δάνειο. Αυτή η προσφορά προορίζεται για τον ελβετικό πληθυσμό και τις μεγάλες εταιρείες. Από 5.000 έως 6.000.000 € για όλα τα αιτήματα με ενδιαφέρον 3%. Ιδιώτες, εταιρείες και άλλοι, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου και θα έχετε τη λύση στις ανησυχίες σας. ( longtermf@gmail.com ) Whatsapp +33751223843

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σας προσφέρω το μόνο χρηματοδοτικό δάνειο από άμεσο επενδυτή από 10.000 έως 880.000.000 ευρώ. Αυτή η προσφορά ισχύει για ολόκληρη την ομάδα και για όλους τους πολίτες. Η λήξη αυτού του δανείου μπορεί να οριστεί σε 240 μήνες με δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης σε οποιαδήποτε τιμή και χωρίς αύξηση. Πάρτε το δάνειο πλήρως και πληρώστε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. Εάν θέλετε να δανειστείτε, γράψτε στη διεύθυνση: Freeloanservice069@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

e-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ